1/19/2011

KATO MUN SEINÄÄ!

Väänsin tänää töissä tollasen tarran mun seinää mun kuvien yläpuolelle. Tein kaks 15cm pitkää ja yhen 60cm pitkän tarran. Saa nähä mihi ne kaks viel teippaan. Jos haluutte tollasia tarroja ( ei siis noita Tim Kiukas photo hahahah ) nii niitä saa printti.fi kautta, eikä maksa paljoo! Huomen alkaa armoton photoshop mättö ku uudistan noi printin sivut ja perjantaina mahdollisesti meil on photoshootit jossa kuvailla printin tekemiä t-paitoja. Shootit pidetää Lohjan siisteimmäs mestas nimittäin Kalkkipetterin vanhal tehdasalueel jonne ei joka jannu pääsekkää kuvaa ;) Kuvia mahdollisesti sitte lisää.

Nyt te hiljaiset blogini lukijat saatte osoittaa olvanne elossa ja kertoa mitä kuvia haluutte nähä ja mistä haluutte et kirjotan. Nä on vähä tälläsiä random juttuja.


14 kommenttia:

 1. OII noi kaikki kuvat on ihan mahtavia ! ♥ Olis kivaa, jos voisit kirjottaa sun opiskelusta mitä siihen kuuluu yms, koska ite haluisin kans opiskelemaan audiovisuaalista viestintää :-)

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon!! Joo voisin kirjottaa jossain välis jos keksin mitä kirjottaisin siitä :)

  VastaaPoista
 3. Tim haista paska! sun huonees on liian hieno, sun kuvat on liian hienoi, sun tyylis on liian hieno, sun musamakus on liian hieno, ja mitä sä nyt et osais. HAISTA PASKA! : ( kuole niin mä voin voittaa joskus. >: ( ja ps. kirjota musta tänne !! oot luvannu jo kaua sit siihe sun kirjaas et kirjotat must eikä vielkää näy! Saan masennuksen. Ja joo, pistä jtn ihkkkkui fashion postauksiiiiiiii. xdjeajeaa.

  VastaaPoista
 4. matiakselta tuli aika paskantäyteinen kommentti, heheehehe

  VastaaPoista
 5. Kiiti eino! Thanks BakASD ;) kirjotan susta vielä kun aika on oikea

  VastaaPoista
 6. so whens the right time ;o

  VastaaPoista
 7. tommosia kuvia ihmisistä tänne kun tuossa seinälläkin! Oikeesti tykkään ihan mistä vaan mitä tänne tunget! :D

  VastaaPoista
 8. Hahah kiitos paljon! Voisin ehkä jossai välis laitetta vanhoja kuvia

  VastaaPoista
 9. Aivan mieletön seinä! Määki haluun! :D

  VastaaPoista
 10. hahahha tee :) tilasin kuvat ifolorilta joku 10 senttii kappale. ja leikkelin ne ton muotosiks ja liimasin kakspuoleisel teipil ne seinää ;)

  VastaaPoista
 11. Suuri osa tuota upeutta on se, että seinä on noin tumma. Mulla on vain valkoisia seiniä kämppä täynnä, eikä mulla ehkä oo pokkaa maalata vuokrakämpästä seinää melkein mustaksi :D

  VastaaPoista
 12. pensseli ja tela vaa kätee ;)

  VastaaPoista