3/29/2011

KALLIS ELÄMÄ!

Pakko postaa nyt ku ei oo hetkee tullu laitettuu mitää.  Hetkee ei oo tullu kuvattua erityisemmi paitsi viime viikonloppuna mulla, Miralla, Nellalla ja Vivialla oli yhet shootit. Käytii mirankaa kierrätyksessä ja löysin sieltä sellasen ison pitsikankaan ja aattelin ostaa sen joihinki shootteihin ku makso vaa 2e . No aateltii pitää shootit heti ja mentii meille koulun kautta ku haettii sieltä lumisoftin heijastin ku oli aurinkoine päivä ni aateltii käyttää sitä heijastamaa valoo ku kuvattii ikkunaa vasten. Mallina oli pikkusisko vivia ja mira maskeeras ja laitto sen hiukset kuviin.
Kuvista tuli äitiltä palautetta sen verra että en nyt voi julkasta kuvia koska netissä tunnetuski on kaikenmaailman sairaita ihmisiä jotka vois kehitellä milessään vaikka mitä niistä kuvista. Mut sunnittelin on uudet shootit yhen kaverin kanssa jossa käytettäis samaa pitsii. Todennäkösest tossa parin viikon päästä. Sitte laitan kyllä kuvia!

Meni vähä rahaa viime viikolla. Ostin uuden putken ( canon 85 1.8 ) ja tänää tuli postista oldschool cruiseri :) Nytku lumetki sulais ni pääsis rullaa ja harjottelee. Sokoksesta löyty myös varrettomat tummansiniset converset 19e!!!

KASSEISTA: Tilauksia on tullu mukavasto "pilvet liikkuu minä en" kasseista. Kiitos paljon! Kassit on tällä hetkellä painossa ja pitäis olla tällä viikolla valmiit. Kaikille maksaneille laitan heti postiin sitten.

Tässä pari kuvaa lähiajoilta :) Eka kuva kesältä mut nyt vast bongasin jä käsittelin sen. Toka kuva on joku mun selfshoot hörhöily ja vikas kuvas mä ja pikkusisko vivia

p.s mitä tykkäätte tälläsest "turhanpäiväsest" postauksesta. Tulevaisuudessa lisää vai ei enää tälläsiä?


24 kommenttia:

 1. Anonyymi29/3/11

  Oot hurjan taitava! Sun kuvat on ihania taideteoksia ja niitä jaksaa katella aina uudestaan ja uudestaan. <3

  VastaaPoista
 2. Anonyymi29/3/11

  oot ärsyttävä :D

  VastaaPoista
 3. lisää tämmösii (:

  VastaaPoista
 4. awwwwww tuo viimenen ! (8

  VastaaPoista
 5. Lisää "turhia" postauksia :D!

  VastaaPoista
 6. ehdottomast tulevaisuudes tämmösii "turhanpäiväsiä" postauksia! kivaa vaan ku oot postannu taas, vaik ei ihmeempää asiaa oliskaan (: ihanat kuvat jälleen !

  VastaaPoista
 7. Irene29/3/11

  sulosia kuvia! hei joo lisää tälläsiä kuulumispostauksia. ei aina tartte olla tärkeempää asiaa :D

  VastaaPoista
 8. miten sä saat sun kuviin tän (ekas kuvas) valon tulemaan tälleen ihanasti? oisko mitään vinkkii miten saman tunnelman sais ilman kaikkia hienoja välineitä? :--D

  VastaaPoista
 9. Kiitos paljon!!
  Roosa: Photoshop ;) curveseil pääsee pitkälle ;))

  VastaaPoista
 10. Taas tuosta ekasta kuvasta tulee niin elävästi mieleen Alex Dramin kuvat. Hyvä hyvä :)
  http://www.flickr.com/photos/alexdram/

  VastaaPoista
 11. Hei, törmäsin vasta nyt blogiisi ja kyselisin, että oisko vielä mahdollista tilata noita kasseja? :) Ne on supersöpöjä!

  VastaaPoista
 12. merika30/3/11

  nää sun kuvat on todella persoonnattomia ja oot ihan hirveä blogihuora...
  T. Taikkilainen

  VastaaPoista
 13. Anonyymi30/3/11

  Sun kuvat on ihan kivoja mut loppujen lopuks niissä ei oo mitään sisältööö ja alkaa tylsistyttämään toi ylivalotus joka kuvassa. Mutta pahinta on toi säälittävä lukijoitten kerjäys, itserakkaus ja ärsyttävä kirjoitustyyli. Mut sun pikkusiskos on alimmassa kuvassa hullun söpö monsteri.

  VastaaPoista
 14. you're a perfect photographer!

  xoxo

  VastaaPoista
 15. noi hissikuvat on aivan ihania. tulee semmoinen leijuva fiilis itellenikin. ja aijai toi alin kuva <3 miten söpöä!!

  VastaaPoista
 16. Anonyymi30/3/11

  mitä tää ''muistakaa antaa sydän''-kerjäys on? :D hei ihan tosissaan nyt. porukka antaa jos antaa, ei tarvii painostaa. sun kuvat on kivoja, itseasiassa jotkut jopa hienojakin, mutta ei blogin tarvii välttämättä päästä ihan huippusuosituksi ollakseen jotain. ja on ihan eri asia tulla suosituks bloggaajaks itestään kun niin että kerjää sitä ja haluaa hulluna levittää blogiaan joka puolelle. toi oli sit ihan tervettä kritiikkii, en haluu olla ilkee!

  VastaaPoista
 17. Ano: Kiitos kommentista. Kerranki joku kerto asian fiksusti. Ymmärän hyvin ton sun pointtis ja oonki päättäny et vaihdan tässä tyyliä ens kirjotuksesta alkaen ;)

  VastaaPoista
 18. kaikki sun kuvat on niin amazing

  VastaaPoista
 19. I REALLY REALLY REALLY LIKE YOUR PHOTOGRAPHY, I WISH I COULD TRANSLATE WHAT YOU ARE SAYING SO I COULD LEARN A THING OR TWO FROM YOU; BUT GREAT BLOG,love from canada, VISIT MINE SOMETIMES;

  http://thehotdistrict.blogspot.com/
  http://thehotdistrict.blogspot.com/
  http://thehotdistrict.blogspot.com/
  http://thehotdistrict.blogspot.com/

  VastaaPoista
 20. Anonyymi8/4/11

  Ota yks hyvä kuva ilman et teet photoshopilla siihen yhtään mitään, ni uskon sua. (:
  Btw narsismi on sairaus, ei mitenkään cool juttu.

  VastaaPoista
 21. anonyymi: Voin kattoo seuraaval kerral jos postaan ennenjälkeen kuvat. Tänäpäivänä kaikki mediassa näkyvä on usein muokattua eikä mikää oo enää aitoa, mut sekin on yks taito eikä huono sinänsä. Riippuu ihan tarkotuksesta. Ja mä tiedän kyllä mitä narsismi on ja en nyt tiiä miten se tähän liittyy mitenkään?

  VastaaPoista