3/15/2011

PILVET LIIKKUU, MINÄ EN!

Siivoilin kaappia ( oikeastaa pengoin huvin vuoks ) tossa ja löysin sieltä naapurilta lainaaman vanhan 120-filmii käyttävän ilfordin kameran. Alko taas himottaa filmikuvaus simona. Viime kesänä kuvasin yhen filmin ja se jäi sit siihen kun filmin teettäminen on nii kallista lohjalla. Oisko ollu joku 8-9e yks rulla negoiksi. Sit aloin miettii vakavissani et jos sitä alkais oikeesti ite kehittämää kuvia kotona ja aloin ottaa asiasta selvää ja nyt on litkut sit ostettu. Kiitos kyseiselle naapurilla avusta ;) Nyt sit vaa ootellaa et saan ekan filmin kuvattua. Saa nähä mitä siit tulee sitte. Täyty otta pari yhteiskuvaa musta ja ilfordista näin alkuu.

Tossa lopussa on myös uus kassi jonka tein tässä tänään. Eli jos ois halukkaita tilaamaan kysistä kassia ni sanokaa mulle ni laitan ylös. Kassin hinta on 10e ja sisältää postituksen. Kassia on mahdollista saada myös mustana jolloin kuva on valkoinen. Voi laittaa joko mun mailii tiedot tai facebookkii tai mihin vaan.

Vielä kassiasiaa. Eli kasseja ei ole vielä painettu mutta tilaaminen onnistuu. Lähetän tällä viikolla määrän painoon ja heti kun kassit on valmiit niin laitan ne tilaajille postitse. Eli laittakaa yhteystiedot mun mailiin tim.kiukas(at)gmail.com ni otan teihi sit yhteyttä-

Mitä tykkäätte kassista ja kuvista? Mielipiteitä


64 kommenttia:

 1. toi kamera on ihana!!! :) mäki haluun...

  ja ton kassin kuva on kiva, mut oon ehta käsilaukkutyttö :D

  VastaaPoista
 2. Minä! Haluan ehdottomasti tollasen söpöhöpökassin (-: Kymppi on nimittäin niiiin passeli hinta! Riippuu että saako rahat panna kirjekuoressa vai onks tilille maksu ehdoton?

  VastaaPoista
 3. haluunhaluun! ihan superhieno! laitan sulle s-postiin tietoja. :))

  VastaaPoista
 4. ROSA: Tilisiirrolla vaa. Laita säki mulle mailiin sun yhteystiedot. Kassei ei oo viel painettu. kerään nyt nimet ni tiedän sitte suunnilleen painomäärän. Laitan maililla sit mun tilinumeron ni tilaus saadaa sillee vahvistettuu. Varmaa mahdollisimman pian menee kassit painoon ja postiin.

  aura: Kiitos paljon!

  VastaaPoista
 5. very nice :) Mulla kaks filmijärkkärii joilla oon kuvaillu paljon, sekä mustavalkosta että värillistä mut kehityttäminen on sit nii kallista puuhaa tosiaan, että tälläkin hetkellä tossa pöydällä seisoo filmejä odottamassa, että olis rahaa... Onse kätsyy ku on nää digit <!3
  ps. tooosi kiva kassi!

  VastaaPoista
 6. apua miten söpö kassi :-)

  VastaaPoista
 7. toi kangaskassi on tosi kiva.:)

  VastaaPoista
 8. Hei tää saattaa nyt tulla randomilla, mutta tästä postauksesta tuli mieleen että kiinnostaisko sua ostaa Minoltan filmijärkkärirunko ja sen kaveriks 3 Tamronin sekä yks Minoltan objektiivi + Minoltan salama (+ kantolaukut sunmuut härpäkkeet?) Koska if interested ni mun blogiin voi vaikka heittää kommenttii tms. Yritän myydä pois kun näillen mitään ite tee.

  VastaaPoista
 9. tosi kivan näköinen toi laukku! C:

  VastaaPoista
 10. Filmikuvaus on kyllä kallista. Jotenkin iski heti todellisuus päin kasvoja, kun filmien kanssa alkoi harrastamaan. Joutuu miettimään jokaista ruutua kaks kertaa ennen kun painaa laukaisinta. Toisaalta onhan se myös nöyryyttä opettavaa :) Miten ihmeessä ennen digiaikaa ihmisllä oli edes varaa opetella kuvaamaan? :D

  Kivoja kuvia, onnea kuvankehityspuuhiin!

  VastaaPoista
 11. tykkään kuvista _PALJON_ ja toi kangaskassi on tosi söpis! ps sul on uus lukija :)!

  VastaaPoista
 12. Anonyymi16/3/11

  OIKEESTI LOPETA TOI KUVOTTAVA RUINAAMINEN! "laittakaa sydämiä ja pliis kertokaa mielipiteenne" öääärrgg taisin just oksentaa näytölle

  VastaaPoista
 13. Kiitos paljo sanna!

  Ano: :DD etkö uskalla omalla tunnuksella kommentoida

  VastaaPoista
 14. tosi kivoja noi kuvat! niissä on aivan ihana tunnelma. ja ankkureiden ystävänä toi kassi kolahtaa kans lujasti :))

  VastaaPoista
 15. sofi: sit vaa tilaamaa kassia ;)

  VastaaPoista
 16. Anonyymi16/3/11

  pakko sanoo et oot ihan HELVETIN HYVÄ kuvaamaa ah rakastan kaikkii kuvii tääl =) ja voinko viel kysyy et ku sul on toi canon 5d mark II ni onks se TOOOSI hyvä verrattuun näihin kaikkii 1000d, 500d, 400d jne JA onks se hankala sillee jos otat vaikka kaupungille mukaa ni onks se hirveen iso&painava vai sellain et kyl sil voi ihan 'normi'kuviiki ottaa ettei se oo vaa sellain KUVAUS kamera? joo olipas pitkä ja epäselvä selitys mut ehkä tajusit =)

  VastaaPoista
 17. Ano: Kiitos paljon! Onhan se aika paljon parempi verrattuna noihin sata/tuhat-sarjalaisiin. Suurin ero on et 5dmkII on täys kennos ja sen takii sen lähinnä ostin. Se on kyl nii et mitä halliimman kameran oon ostanu ni sitä vähemmän mä kantelen sitä kaupungilla mukana. Enää en ota turhaa kameraa vaa mukaa koska sitä pitää pitää kameralaukus ( pienemmät kamerat meni kassiin ) ja se painaa sen verra etteu turhaa jaksa mukana kannella. Mut moni pitää mukana varmaa muutenki. Mut jos tekee mieli ottaa kamera mukaa kaupungille ni totta kai otan. toivottavast vastasin jotenki ees sun kysymyksee :)

  VastaaPoista
 18. Anonyymi16/3/11

  okee :-) ja se viel et onko mitää hajuu et käyks siihen sun kameraa sellain esim samyangin se fisu vai pitääks noihin überhyvii kameroihin olla jotkuu ihan eri objektiivitkii jne?

  VastaaPoista
 19. Anonyymi16/3/11

  hei ku sie teet noit kangaskassei, ni mistä sie noit ite KASSEI saat vai teetkö ne ite? :-)

  VastaaPoista
 20. ano1: Siihen menee ef-objektiivit

  ano2: KAssit tulee painosta, eli en ite osta niitä erikseen :)

  VastaaPoista
 21. Anonyymi16/3/11

  käykö sul paljon vieraita himas ku sul on siel toi valokuvanäyttely (oikeesti kuka vittu laittaa omat kuvat seinälle ja sen yläpuollelle vitun isolla oman nimen, ihan niinko kukaan kyseenalaistais sitä sun huonees)

  VastaaPoista
 22. Anonyymi16/3/11

  asteikol 1-10 kyin tyytyväinen oot itseesi

  "valokuvaaja, 2000-luvun sankari"

  VastaaPoista
 23. Ano1; Kyl mul aika paljon. päivittän käy vieraita ihastelemassa seinää.

  Ano2: 5-6

  VastaaPoista
 24. Anonyymi17/3/11

  Kuvattiin tänään Tim muuten neulanreikä kameralla koulussa! Tuli aika mageeta jälkeä. :)

  VastaaPoista
 25. voiei tajusin nyt vasta sun kommentin tuola mun blogissa.. :-D kiitoksia paljon ja huippua et tykkäät, koska mä jumaloin sun kuvia! ja musta tuntuu et tuut saamaan ihan sairaasti lukijoita vielä että don't worry :-D niin ja toi mun cami on olympus e-410

  http://idyadya.blogspot.com/

  VastaaPoista
 26. ihanii nää kuvat :) oisko mahdollista tilata sellanen music kassi tai sellanen valkonen mis oli joitai mustii/harmait kuvoit ja toisin päin? en oo viel tilaamas ku kukkaro huutaa tyhjyyttään, mut aattelin et sitte joskus tulevaisuudes :) rakastan noit kangaskasseja ja kymppi on just sopiva hinta!

  VastaaPoista
 27. Nii äskeiseen kommenttiin liityen tarkotin siis sitä it's not a seson bag kassia :) ja onko ok jos laitan noita sun kuvia noista kasseista omaan blogiin? linkin kans tietty!

  VastaaPoista
 28. yritän nyt jostain repästä sen kympin koska haluun todellaki sen music kassin :) no mut kyselen sit siitä uudestaan ku saan rahaa, toivottavasti niitä on sillon viel jäljellä.

  VastaaPoista
 29. Oh, thank you so much!! I really like these photos above, love the light.

  VastaaPoista
 30. Vitsi se on kivaa kun pääsee itse kehittää. Kuviin tulee kyllä ihan eri fiilis :) Mä kävin lukiolla yhden kurssin missä pääs leikkii litkuilla ja vanhoilla kameroilla.

  Sun pitää opettaa mua photoshoppaa :( Ootko harjotellu itte vai käytätkö ees jotain kirjaa apuna yms?

  VastaaPoista
 31. Eksyin jo toista kertaa tänne sun blogiin ja jätän nyt sulle kommenttia. Elikkä, oot ihan mielettömän lahjakas. Näihin kuviin vaan uppoutuu, jatka samaan mallii. Pääset vielä tosi pitkälle!
  ps: aion jatkossakin eksyä tänne aina välillä..

  VastaaPoista
 32. toi kassi on ihan loistava! ja joo filmin kehittäminen on kyllä kallista, itekki aina vaan negoiks kehitän ja seki kirpasee joka kerta:D kun ei oo edes tietoa onko filmillä hyviä kuvia. Faija on himassa joskus kehitelly, mutta ite en oo vielä uskaltanu kokeilla. Ehkä vessan vois muuttaa pimiöks...uh. Ainoo harmi on, että valokuvapaperi on pirun kallista, ainaki mun budjetille. Mutta joo, loistava blogi sulla, jään seurailemaan!
  <3

  VastaaPoista
 33. voi ei ihania kuvasia! haa roar moon sun 300. lukija ton höskän mukaa :----DDd

  VastaaPoista
 34. oot niin tylsä

  VastaaPoista
 35. En tiiä, ootko jollekki vastannu jo, mutta en löytäny mistään vastausta, eli mitä filmikameroita omistat ja kui paljon kuvaat niillä? Ootko siis enemmän filmi vai digi ihmisiä? :)

  VastaaPoista
 36. timjai: Oon kai johki vastannu mut vastanpa uusiks :) Eli periaatteessa omistan ( pitkässä lainassa ollu ) kaks filmikameraa. 120-filmii käyttävän ilfordin ja kinokoon Konica kameran

  VastaaPoista
 37. Tosi upeita nämä kuvat!! ja toi kassi on aivan mahtava:--)

  VastaaPoista
 38. Wou, löysin blogisi ihan vahingossa ja olet kyllä ihan mielettömän taitava! Itselläni ei niinkään pysy kamera kädessä (voi kunpa pysyisisikin), vaan olen kirjoittaja ihmisiä, mutta näin kauniita otoksia on aina ilo katsella. Lehtityössä on tullut jonkin verran katseltuakin ja sulla on ehdottommasti lahjoja alalle, minkä varmasti jo tiesitkin, keep it going :)

  VastaaPoista
 39. Sait juuri uuden lukijan :) tosi siistejä kuvia osaat ottaa!

  VastaaPoista
 40. löysin tän blogin vasta ja täytyy sanoo:

  AH ! rakastan näitä sun kuvia:>

  VastaaPoista
 41. oot ihan amazing, jäätävä kuvauskone ! ihan mielettömiä kuvia :-) yks uus lukija lisää :--)

  VastaaPoista
 42. Kiitos paljon saaraaa ja iikku ;)

  VastaaPoista
 43. miten nyt tämän sanoisin.. en saa kirjotettua sitä tähän näytölle.. mutta - oot tajuttoman hyvä kuvaamaan! wou !! ja komea on kansiki (8

  VastaaPoista
 44. Olipa kiva saada sult kommenttii ku tää sun blogi sattuu kuulumaan mun lemppareihin, oot älyttömän taitava valokuvaamaan! Se kello josta kysyit on löydetty kirppikseltä, eikä se ees toimi, joten on se varmaan aika vanha :)

  VastaaPoista
 45. Tähän sun blogiis jää koukkuu! Ja noi kaikki kuvat on kaiken lisäks iha mahtavii! :)

  VastaaPoista
 46. Kiitos paljon lottis erika ja rina<33

  VastaaPoista
 47. Anonyymi22/3/11

  miten kuviin saa kohinaa ja tulooista pehmeyttä? rakastan sun vanhoja kuvia, jossa vähän vanhanaikanen ja pehmee fiilis! miten saan otettua sellaisia mun digi-järkkärillä? ihania kuvia!

  VastaaPoista
 48. photarilla voi lisää noisee ni saa kohinaa. ja kuvat on iha perus digikuvii mitä on muokattu vaa photarilla ;)

  VastaaPoista
 49. no jo on soma kamera sulla ! filkkarit on ihania ja niil saa niin paljon tunnelmallisempia kuvia kun noilla digijärkkäreillä vaikka saahan niiden kuvia muokattua tietty mut filmissä on sitä jotain jo valmiina (:

  VastaaPoista
 50. Anniina23/3/11

  Hei voisitko tehdä postauksen sun lempiblogeista etenkin valokuvablogeista! Ois tosi kiva tietää millasista tykkäät.

  VastaaPoista
 51. Anniina: Joo no ite oikeestaa etin vast valokuva blogeja, vast pari löytäny, mut ehkä jossai vaiheessa ;) kiitos kommentista

  VastaaPoista
 52. Aivan ihania kuvia! Ja hirmusen söpö laukku :--) törmäsin blogiis vasta tänään ja tykkään kyllä tosi paljon!

  VastaaPoista
 53. herranjestas oot tosi taitava kuvaamaan :o sait just uuden lukijan blogiis :)

  VastaaPoista
 54. aloin sun lukijaks, koska tää blogi vaikuttaa kiinnostavalta! :)

  VastaaPoista
 55. heyy, onks noita kangaskasseja vielä? tahtoisin tollasen jossa on pitkät kahvat (; värillä ei väliä. jos niitä siis enää on..

  VastaaPoista
 56. tai siis et onks viel mahollisuutta tilata ;d

  VastaaPoista
 57. Anonyymi4/9/11

  kuinka tollasen keltaoranssin "hehkun" saa kuvaan? niinkun noissa kahdessa!? vastaisitko pliis

  VastaaPoista
 58. Kiitos!

  ano: photarissa vaa brushailee :)

  VastaaPoista
 59. Anonyymi26/9/11

  apua, tollanen kassi ois niin ihana! tollasesta kangaskassista oon haaveillu ja toi ois tosi kiva!

  VastaaPoista