4/28/2011

TULIKO? NO TULI!

JEE! Tänäää hain postista mun kirjan joka tuli just sopivasti kun huomenna on päättötyön deadline! Oon tosi tyytyväinen kirjan laatuun ja värit näyttää kivalta. Hinnaks sille tuli posteineen joku vajaa 50€. Päättötyön kirjallinen osuus on kans redi ja huomenna meen koululle sitoo sen viel sellaseks vihoksi että saan senkin palautettua. Kirjallinen osuus oli kyllä hankala mutta tulipahan siitä 11 sivuinen. hohoohoh parilla sivulla on kyllä vaan lause tekstiä ja melkee koko sivun kokonen kuva, mutta sivu se on seki!

Kyselyitä on tullut myös noista mun paidoista mitä tuol aikasemmassa postauksessa oli ja nyt ne on myös mahdollista ostaa jos jotakuta kiinnostaa vielä! Sain mailia joltakin mutta en enään löydä sua joka noista olit kiinnostunut, eli sinä tyttönen jos vielä olet kiinnostunut ni ota yhteyttä. Toki kuka tahansa saa ostaa näitä ja paidan saa eka joka sen maksaa. Hinta on 20€ ja se sisältää postit. Yhteyttä voi ottaa mailiin tim.kiukas(at)gmail.com

Käytii eilen ottamas matiaksen ennakkotehtävä kuvat, ja matias raasu oli jättänyt tehtävän viimeselle illalle, tänään kuvat pitää lähettää ja se vast tänää sai kuvat multa koska kuvat oli mun koneella. Sen pitää myös muokata ne vielä, tulostaa ne, eikä niillä ole edes tulostinta. Matias jos luet tämän huomaa että sinulla en enään tunti aikaa ennen postin lähtöä! hopihipoi. Tuol lopussa myös pari noloo kuvaa sieltä :D

Huomisen jälkeen skole alkaa olee pulkassa, enää pitää käydä pari matikan, äikän ja kemian tuntia, mut niistäkään ei onneks taida tulla mitään kokeita.

Mutta mitäs muuta? Nilkka edellee rikki, jääkaapissa 14 cocistöilkkii<3, nälkä, kiire, minne muka? en tiedä jonnekki. moikka! hoho


30 kommenttia:

 1. nuo paidat on kyllä ihan liian yli ihania:(

  VastaaPoista
 2. tiia: Kiitttti paljon!!

  VastaaPoista
 3. minä taidan olla se tyttönen :--D jonka sähköpostin olet saattanut hukata D: mghm@hotmail.fi on tää minun sähkposti :)

  VastaaPoista
 4. ja vielä tähän perään sitä minun piti että haluan siis tuollaisen music kassin ehdottomasti! :) mutta mielelläni ostaisin myös tollasen ankkurikassin, jos vain mahdollista (:

  VastaaPoista
 5. Joanna: Oon laittanut sulle mailia :)

  VastaaPoista
 6. Timin ilmoitus asia: "kiinnostuneet tytöt ottakee yhteyttä............ siis paidoista kiinnostuneet"


  Mä ihmettelen ku sun kirjotustavasta ymsymsyms on valitettu, enkä mä saa minkäännäköstä pään särkyä sun tekstistä, vaikka inhoan huonoja kirjottajia D:

  VastaaPoista
 7. Sanni!: hahahhaha kiitos :D

  VastaaPoista
 8. heeei oisko mitää jos laittasit kuvia tosta sun opinnäytetyöstä! :--) vaikka joka sivusta, ois aika jees nähä kaikki

  VastaaPoista
 9. Anni: Katotaa ens postaukses! :)

  VastaaPoista
 10. hui, kuin söpöjä noi paidat! ja muuten toi sun asu noissa alimissa kuvissa on toosi hieno :----)

  VastaaPoista
 11. Koska muuten laitat niitä kasseja postiin?(:

  VastaaPoista
 12. Anonyymi28/4/11

  onks noi onesize vai saako oman kokosen? :D olipas oudosti muotoiltu mut hällä välii

  VastaaPoista
 13. Hahaha eve on söpö!

  VastaaPoista
 14. Pakko kysyy, että missä kehitit tuon kuvakirjan? Näyttää sen verran laadukkaalta tavaralta, että kiinnostais tietää jos vaikka itse haluisin muistoksi oman kirjan tehdä :)

  VastaaPoista
 15. Piiu: Kiitos paljon kiitos kiitos<3

  Jasmine: Sun kassin postitin tänään ;)

  Ano: Noit on vaa just noi koot mitkä nois kuvis on :(

  Miiksu: Ainaha se on<3

  Jossu: Ifolorilla, ja joo tykkään tosi paljon kirjan jämäkkyydestä, kirjan sivut on tosi paksua kartonkia mutta itse kuvat vois olla hitusen parempilaatuisia. veikkaan että johtuu laatu enemmänki paperista,mutta suosittelen lämpimästi, jo toinen tekemäni kirja!

  VastaaPoista
 16. eikä noi kaks vikaa mustaa paitaa, tahtoo!!

  VastaaPoista
 17. Enya: hahhahahahaha ;D

  VastaaPoista
 18. Anonyymi29/4/11

  voisiks joskus tehä postauksen sun lempiblogeista?

  VastaaPoista
 19. Taidettiin nähä sut tänään kaverin kanssa kampis ruokakaupassa muttei tajunnu tulla jutskailee mitää :D!!

  VastaaPoista
 20. Jennifer: siellähän meixi oli tänäää pariiki kertaa! hahah vähä hauskaaa. oisitte vaa tullu. oisin ehk jäätyny mut ei se mitää :))

  VastaaPoista
 21. hohoo pitää vinkuu mammalta tota alinta paitaa!

  VastaaPoista
 22. joo näin sun jenniferin kaa:-D tuitui

  VastaaPoista
 23. Kaisa; hohohooh ;)

  Irina: hah jeee tuituitutiui<3 ;D

  VastaaPoista
 24. oho mulla ja irinalla kirjotustaidot tallella :'D!!!

  VastaaPoista
 25. Jennifer: niimpä on! :D

  VastaaPoista
 26. voi että vähä ihana toi alimmainen paita! ü Oon itekki joskus painattanu tollaselle vaaleenpunaiselle fruit of the loom paidalle sellasen Charlie Chaplinin valokuvan, ei kyllä oo kaduttanu hetkeäkää!

  VastaaPoista
 27. Emma kiitti paljon!!

  VastaaPoista
 28. tytöntyllerö6/5/11

  vähän makeita paitoja ja ihan mahti blogi!

  VastaaPoista
 29. Anonyymi23/6/11

  mistä hankit noita kangaskasseja? itse tykkään suunnitella omia printtejä yms, ja olenkin tehnyt kangastussilla käsin piirtäen kasseja ja paidankin, mutta en löydä mistään hyvälaatuisia valkoisia kangaskasseja.meikäläisen huudeilta löytyy vaan semmosia luonnonvalkeita ja huonolaatuisia tiimarikasseja, joten olisin tooosi iloinen jos vinkkaisit mistä voisin esimerkiksi tilata vähän isomman satsin. kiitos jos etukäteen ja sulla on aivan mahtava blogi! :)

  VastaaPoista
 30. ano: Lohjalla on sellanen paikka ku Printti. (printti.fi) Ota sinne yhteyttä :)

  VastaaPoista