5/22/2011

KALKKILAIVA!

Käytii eilen Kaisankaa kuvailsemas Kalkkipetterillä. Varmaan hienoin paikka mitä Lohjalta löytyy! Ennen shootteja käytii kierrätyksessä josta löysin ton maailman hienoimman hevosen ja vielä ilmaseksi! 14 kommenttia:

 1. AHHH KAISA ON KAUNIS

  VastaaPoista
 2. miks mun kuvaukset ei ikinä onnistu näin hyvin :DDD ehkä harjotus tekee mestarin :D

  VastaaPoista
 3. toi heponen on kyllä mahti, hahahah :D nostalgisuutta jotenkin

  VastaaPoista
 4. alina22/5/11

  aaa sun blogi on vaan paras! tykkään aina sikana sun kuvien valosta ja tunnelmasta.

  VastaaPoista
 5. V A U ! Upeita kuvia olet taas ottanut. Ja uusi bannerikin on hieno. :)

  VastaaPoista
 6. ihanii kuvii varsinki toi vika!

  VastaaPoista
 7. Oi ku tykkään tosta tokasta kuvasta. :)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi13/6/11

  mihin tarvii hyvää mallii jos jokases kuvas on kasvot alaspäin?

  VastaaPoista
 9. Ano: Naurattaa toi sun kommentti lähinnä :D Tekeekö alas katsominen sun mielestä mallista jotenkin vähemmän hyvän? voi lol hahah

  VastaaPoista
 10. Anonyymi15/6/11

  ei jokainen anonyymin kommentti oo ivalliseks tarkotettu, eikä kaikkiin tarvii suhtautua "lol, naurattaa vaa, lähe menee"
  kaisa on upee, nää kuvat ei vaan tuo sitä mitenkään esiin eikä jumaloi sitä.
  liika on liikaa ja vaihtelu virkistäis, sarja on kauheen samankaltainen ja jotenkin jumittava sen takia. mulla tulee melkein itsellänikin niska kipeeks näistä. sommitelmakin on kovin samankaltanen - kaisa on keskellä. viimesessä kuvassa rajaus menee vielä vähän ikävästi nivelten kohdalta, muuten paras kuva. Tässä on myös ehkä vähän turhan monta kuvaa kertomassa samaa tarinaa. Ensimmäinen, kolmas, ja viimenen olis riittänyt, ja saaneet jokaisesta kuvasta dynaamisemman. Tunnelma hukkuu informaatiotulvaan.
  Kauniin kuvauspaikan ootte löytäneet ja kauniin tytön. Ottaisin muusakseni jos vaan uskaltaisin.
  voi sitä myös vastata asiallisesti. jos tunnettais ja kysyisin kasvotusten, tuskin sun reaktio olis noin vähättelevä - toisaalta netissä on hankala sanoa mitään.

  VastaaPoista
 11. Ano: Kiitos kommentistä. Tuntuu että ensimmäistä kertaa sain jotain rakentavaa kommenttiä tai ainakin sellaista mitä on perusteltu ja kiitos siitä! Voi olla että kuvat on liian samanlaisia mutta sillon kun kuvia katsoin läpi ja käsittelin ne niin nämä kuvat osu silmään, en tiedä tekisinkä nyt samat valinnat kun näitä oon hetken katellut. Tuo kun sanoit että olisin lisännyt ekan,kolmannen ja viimeisen kuvan, niin olisin varmasti tehnytkin niin jos tää olis tavallaan jonkinlainen portfolio tai muuta. Mutta jotenkin tykkään että blogiin voi laitta enemmän kuvia eikä kaikieen tarvi olla niin erinlaisia. Jos oisin laittanut kuvat portfoliosivulle jota esittelen työnantajille/asiakkaille, julkaisisn varmaan vain yhen näistä. Toivottavasti tajusit mitä tarkotin.

  Ja jos olisit sanonut tuon ekan kommentin kasvotusten niin mielipiteeni asiasta olisi edelleen sama. Mutta tietenkin otan rakentavat kommentit vastaan ja niitä toivon saavani lisää jotta kehittyisin vielä pppppaaaaaaaljon paljon!

  VastaaPoista
 12. Sussu28/8/11

  Löysin blogis Harhakuvassa harhaillessani. Tuo hevonen, oi että haluan sen! Maltatko luopua?

  VastaaPoista
 13. sussu: Valitettavasti en :))

  VastaaPoista