7/10/2011

SOFIA & MATILDA!

Hohoho en oo pitkää aikaa kirjottanu mitään koska ei oo ollu oikeestaan mitää kirjotettavaa ja eipä taida oikee nytkään olla. Lomaa viettelen ja nyt oon asunu kaverilla yli viikon Matiaksen kaa. Ollaa otettu aurinkoo ja kateltu leffoja ( todella huonoja sellasia ). Noh ainaki oon oppinu yhen asian, kauhuleffat ei voi olla hyviä.

Oli pakko tulla välil kotii muokkaa nää vimmesimmät kuvat ja tehä postaus ja tässä tää nyt on.
Malleina Sofia & Matilda!8 kommenttia:

 1. ouu, aivan ihania kaikki nää fotot!
  sait just uuden lukijan!

  VastaaPoista
 2. 1st is very nice. She have amazing eyes.

  dont-kill-unicorns.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. yhyy melan kolinaa

  VastaaPoista
 4. Nää kuvat on jotenkin mun makuun vähän liian tummia, synkkiä ja harmaita, muuten kyl jees kuvia. Vähän ärsyttää tos keksimmäises noi kasvit ku tulee just hiuksien päälle :/

  VastaaPoista
 5. minnie10/7/11

  hei kerroppas mulle et mistä sä etit aina sun mallit vai onks noi kaikki vaa sun kavereit ja et kuväätsä nää kaikki kuvat ihan vaa omaks iloks vai ihan jotai tiettyä tarkotusta varten? esim. ne "inkkari" kuvat?

  VastaaPoista
 6. sara: ohoh kiitti paljon!

  Monnie: thanks!

  eyno: kolinaa sun tavaroissa

  Sebastian: Kiitos kommentista. Kuvat ei mun näytöllä kyllä tummilta näytä mutta semi synkkä tunnelmaisiahan nää on mutta tarkoituksella! Noita heiniä revin jonku verran pois että saan kasvot näkyviin, mutta halusin jättää mallien eteen muutaman.

  minnie: Kuvailen omaks iloks, mutta toivottavasti joskus työkseni. Mallit on tähä asti ollu aina kavereita, tai tullut aika pian kavereiks ku on tutustunu kuvauksissa

  VastaaPoista
 7. Anonyymi16/7/11

  Amazing :)

  VastaaPoista
 8. just found your blog and i checked out almost every single blogpost. your photos are fantastic!!! (can't understand the text then i have to read the photos instead)
  (men du är ju finsk, då kanske du förstår svenska?) blabla. like your blog anyway!

  VastaaPoista