10/09/2011

Kyllä nyt postauksia oikee satelee! Käytiin tänään moikkaamassa Hannaa sen työpaikalla ja pyysin häntä malleilemaan töiden jälkeen. Jotenkin tuntuu et ikinä ei ehdi suunnitella mitään shootteja ku ne vaan yhtäkkiä ilmestyy kuin tyhjästä. Niin kun nämäkin kuvat, alunperin ei ollut tarkotus kuvata, mutta sitten näin Hannan ja jotenkin ajauduttii kuvaamaan. Hannalla ei ollut mukana oikeen mitää kuvausvaatteita joten mentiin "lainaamaan" noi kengät ja housut kaupasta. Ulkokuvat kuvattiin Krunassa ja sisäkuvat mentiin ottamaan meijän "studioon" Pitäjänmäkeen. Tässä muutama kuva tältä päivältä. Kiitokset Hannalle mallina olosta ja Einolle assaamisesta. p.s Laittakaa mulle niitä mallihakemuksia mailiin. Haluisin lisää malleja. Ilmottakaa viestissä ainakin pituus :)

Updates keep on coming! We went to visit Hanna at work today and I asked her to model after her shift. It somehow feels like there’s never time to prepare or plan any shoots, they just appear out of nowhere. Like with these photos, we originally had no plans to shoot, but then I saw Hanna and yet that's what we ended up doing. She didn’t really have any clothes for pictures with her, so the shoes and trousers we “borrowed” from shops. The outdoor pictures are from Kruunuhaka and the indoor ones we took in our “studio” in Pitäjämäki. Here are some pictures from today. Thanks to Hanna for modeling and Eino for assisting.
19 kommenttia:

 1. kuvailetko sä yleensäkkin vain kavereitas? vai kuvailetko muuten halukkaita tai muuta? ;o

  VastaaPoista
 2. Anonyymi9/10/11

  mä niin haluisin hakee tohon malli juttuun, mutku en osaa oikeesti _mitään_ nii en kehtaa :((

  VastaaPoista
 3. Anonyymi9/10/11

  upeita! :) minkä ikäsiä malleja haluisit?

  VastaaPoista
 4. tosi kaunis malli, ja ihana tyyli :) Kyllä on mahtavia kuvia !!

  VastaaPoista
 5. Anonyymi9/10/11

  pidä vaa tää postaustahti, näin upeita kuvia on ihana katella ! en tiennytkää et teillä on oikee tollane oma 'studio' . mahtavaa ! (:

  VastaaPoista
 6. Anonyymi9/10/11

  vastaatko joka mailiin ylipäätään? :-)

  VastaaPoista
 7. uiui mis toi studio on, magee ! :) -martta

  VastaaPoista
 8. Anonyymi9/10/11

  minkä laisii malleij sä haet? :)

  VastaaPoista
 9. Jennie: Ei tarvitse olla kaveri, mutta tähän asti kaikki mallit on ollu melkee kavereita, tai viimeistää kuvauksissa on sit tutustunu.

  ano: Et häviä siinä mitään jos haet :)

  ano: Kiitos paljon. Ei iällä ole väliä. Vain ulkonäkö merkitsee :)

  tiia: Kiitos paljon ja Hanna on huippu!

  ano: Kiitos ja yritän pitää :) Mut aina ei tuu kuvattua yhtä paljon :( Ei se oo virallinen studio, se on vaan sellanen tila mihin pystytettii noi salamat sun muut kamppeet.

  ano: En vastaa erikseen hakemuksiin. Tähän mennessä oon vaan kattonut hakemukset läpi, mutta ilmottelen maililla myöhemmin jos on tarvetta mallille :)

  young: Se on Helsingissä :) Kiitos!

  ano: Sell asii kivoj :)

  VastaaPoista
 10. alluluuu10/10/11

  hei vitsit kuin siistii oot ihan oikee valokuvaaja nykyään! onnittelut ja sulla varmasti aivan mahtava tulevaisuus edessä (:

  VastaaPoista
 11. alluluuu:n yhdyn, siistii ku oot iha oikee valokuvaaja! :P noi kaks ylintä niiin siistejä:) tykkään muutenki sun kuvaustyylista, kaikista kuvista ja silleen! jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 12. alba: Thanks!

  allu: Kiitos paljon ja toivotaan niin :D

  Lasse: Kiitos sullekkin!

  VastaaPoista
 13. aijaijai kun nautin näistä sun kuvista!

  VastaaPoista
 14. Kiva blogi! Tykkäilen kovasti sun kuveista, pienenä kritiikkinä että häiritsee ihan semisti tuo puhkipalaminen (lähinnä tässä postauksessa, muissa nou problem'ses), en sitten tiedä lieneekö tarkoituksellista vai johtuuko näytöstä tjsp. :)

  VastaaPoista
 15. suvi: Thanks :)

  henri: Kiitos paljon! Luulen et se on sun näyttös, koska mulla ainakaan kasvot ei ole puhkipalaneet, jos siis niitä tarkoitit.

  VastaaPoista
 16. Hei toi oikeanpuolimmainen ylin kuva, mua vaan kiinnosta kun toi varjo ei oikein passaa tuohon mallin asentoon :D Ehkä joku selitys tälle? Mut, tosi kivoja kuvia sulla!!

  VastaaPoista
 17. Sofia: Kiitti paljon. Ja joo se ei iha sovi tohon hamoon ;) Annan vaa pienen vinkin, oon laiska :D

  VastaaPoista
 18. Okei, aivan ymmärrettävää :D turhaa pilkunviilausta, mutta hauska!

  VastaaPoista