11/22/2011

Tässä ollut parin viikon postaustauko kun oon asustellut Matiaksella eikä mulla ole ollut omaa konetta siellä. Ollaan lusmuilta aika paljon, katottu täydellisiä naisia, kun ostettiin kirpparilta kaks kautta ja käyty siis myös paljon kirppareilla. Tässä yks kuva jonka otin Lindasta ja tein siihe aika hc muokkauksen. Ajattelin et vois ehk jossain vaiheessa tehdä jonku muokkaus tutoriaalin kun vaan saan aikaseks.

I haven't posted for a while anything because i've been living at friends house and I didn't have my computer there. We have been quite lazy, watched desperate housewives which we bought from 2ndhand shop. Here is one before/after picture of Linda. I thought that maybe i could make a photoshop tutorial when i have time :) 

17 kommenttia:

 1. Tän perusteella mä ainakin kiinnostuksella kattoisun sun muokkaus tutoriaalia. Näin tän aikasemmin tuolla sun facebooksivulla ja olin että wow, nyt ollaan oltu jossain studiossa :)

  VastaaPoista
 2. tutoriaalia odotellessa!
  mahtavaa jälkee:>

  VastaaPoista
 3. Törkeen hyvä muokkaus kyllä!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi22/11/11

  Tutoriaalia, ihana ajatus!

  VastaaPoista
 5. vähä muuttu kuva !:D hieno!

  VastaaPoista
 6. Johanna: Kiitti! Katotaa mitä saan aikaseks :)

  saara: Kiitos :)

  Aino: Thanks

  Wini: :)

  Emu: Thanks :)

  VastaaPoista
 7. itsekkin kuvailen paljon, sekä käsittelen kuviani paljon. siksikin mielelläni näkisin muokkaus tutorialin, ihan vaan, että miten joku muut tekee juttuja :)

  VastaaPoista
 8. Joojoo...Kaikkenlaista näköjään saa aikaiseksi jos vaan osaa. Makeeta!:)

  VastaaPoista
 9. Awesome photos! :)

  VastaaPoista
 10. Anonyymi24/11/11

  hehe aattelin eka että no hieno muokkaus kun ajattelin että se alempikuva on se muokattu..typerä olo

  VastaaPoista
 11. isabel: Thanks :)

  Maria: Ty!

  ano: jhhahahah perus :D

  VastaaPoista
 12. Great photos and I want to know, how to do it! So, quickly quickly! :-D

  VastaaPoista
 13. Anonyymi28/11/11

  Haaah toi reisi:DD

  VastaaPoista
 14. Tomas: Thanks :)

  Ano: Elämä on rankkaaa :D

  VastaaPoista
 15. Woou miten ihana muokkaus! Tykkään paljon varsinki noista väreistä. Tutoriaali ois kyl tosi kiva! :)

  VastaaPoista
 16. Anonyymi12/12/11

  En tiedä, ehkä mä vai olen jotenkin vanhanaikainen tai typerä, mutta en tykkää siitä miten olet muokannut mallisi jalkoja kapeammiksi. Alemmassa kuvassa ovat aivan normaalit naisen jalat, ylemmässä taas se ah niin idyllinen - oikeasti tuolle tytölle varmaankin mahdoton tilanne. Varsinkin taaempi jalka näyttää liian kapelta toiseen verrattuna.

  Ymmärrän, että sellaista se on, kuvassa pitää olla juuri viimeisen päälle viilattua tavaraa eikä haittaa, vaikka luonnollisuus siinä rytäkässä katoaisi. Musta on vain surullista, että kaikkien pitäisi olla juuri niin "täydellistä" eli yleisesti vallitsevan kauneusihanteen mukaista. Jos mainoskuvissa ja lehdissä ei käytettäisi paljon muokattuja kuvia, kokisimmeko me edes tarvetta sellaiselle? Tuskin.

  Meni ehkä vähän ohi aiheen, mulle tuli vain vähän surullinen olo tästä ja muista muokkauksistasi. Hyvinhän sä hommasi teet, musta vain mallisi ovat kauniita ja kuvasi hyviä ilman ylimääräistä silottelua.

  VastaaPoista
 17. Jasmin: Kiitti paljon!

  Ano: Tarkoitus ei ole luoda naisille ulkonäköpaineita tai muuta, vaan kun muokkaan kuvaa, niin muokkaan aina niin kun itsestä hyvältä näyttää ja tuntuu. Valitettavasti kuvan manipulointi ja laihat kauneusihanteet kuuluu usein tämän tyyppisiin kuviin ja ylipäätään muotikuviin. Taas riippuu teitty käyttötarkoituksesta, mutta ite vaan tykkään käsitellä kuvia ja nautin siitä mitä enemmän saan muokata kuvaa, siinä aivot lepää ja stressi katoaa :D Vielä tarkennukseksi, en oleta että naisen pitäisi olla ton kokonen tms ;D Mutta ikäväähän se on jos kuva jättää surullisen fiiliksen, se ei kuitenkaan ollut tarkoitus, eikä kuvalla ole mitään syvällisempää viestiä.

  VastaaPoista