1/04/2012

Dumpster diving

For a while i've been thinking of doing a post about dumpster diving. It is addictive, free and fun. I started doing it last summer when I went with Linda to peek into one bin and it had a lot of food in it. It is so cool 'cause you can take anything for free. Many people think that bins are full of rats and all the food is ruined. But here is couple pictures of things that i have found.

Small dumpster diving guide
1) find a bin
2) open the bin
3) find the treasure
4)take the treasure with you and enjoy 'cause you got it for free!Olen jo hetken ajatellut tehdä dyykauksesta postausta ja nyt päätin sen toteutta. Kannustan kaikkia muita paitsi Lohjalaisia dyykkaamaan, koska ensinnäkin se on koukuttavaa, ilmaista, hauskaa, antoisaa ja jännää. Aloin itse dyykata edellis kesänä, kun käytiin Lindan kanssa huvin vuoksi kurkkaamassa yhden kaupan roskiksee ja siel oli tosi paljon ruokaa. Se oli ihan törkeen siistiä kun voi vaan ottaa mitä haluaa eikä siitä tarvitse maksaa. Monella kuvittelee että roskikset vilisee rottia ja kaikki ruoka on yhtenä puurona roskiksen pohjalla, mutta niin ei ole ja tässäpä muutama saaliskuva :) Tämä postaus on pyhitetty dyykkauskeskustelulle, eli kysykää jos tulee mieleen mitään.

Pieni dyykkaus-opas:

1) Löydä roskis
2) Mene roskiksen luo ja avaa kansi
3) Etsi aarteet
4) Ota aarteet mukaan ja iloitse siitä, että sait ne juuri ilmaiseksi109 kommenttia:

 1. Anonyymi4/1/12

  tääl on kaikki hyvät roskikset lukkojen takana :( mut eipä silti tällee opiskelijana syö ku leipäpussin viikos joten toi dyykkaus on sinänsä yksinään vähän turhaa :D kaikki menee kuitenki huonoks ja pakastimeen ne unohtuu


  ja vanhentunu purkka pierettää vitusti:::D:D:

  VastaaPoista
 2. Ihania herkkuja! :O

  VastaaPoista
 3. Anonyymi4/1/12

  onks noi kaikki vanhoja sitte ku ne on roskiksessa? :o

  VastaaPoista
 4. Eiks noi siis oo vanhentuneita tuotteita! :o

  VastaaPoista
 5. mipa4/1/12

  omnomnomnom!

  VastaaPoista
 6. Anonyymi4/1/12

  hahaa paras postaus ikinä:D tää on iha huippuhyvä!

  VastaaPoista
 7. Anonyymi5/1/12

  oon kuullu et tosi monis kaupois ne on lukittu? onkos näin :o

  VastaaPoista
 8. ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ NOI KINDERIT

  VastaaPoista
 9. hahah mahtavaa! :D

  VastaaPoista
 10. Anonyymi5/1/12

  byää oon käyny parin suuremman ja pienemmänki kaupan roskiksia kattomassa, mut joko ne on jossain lukittujen ovien takana tai ei löydy ollenkaan..tai sit ne on sellasia tosi korkeita minne ei edes ylety :Dd oon toivoton hahah..

  VastaaPoista
 11. haha! Oon jo kerennyt oottaa tätä että millon teet tälläisen dyykkauspostauksen. Kävin tässä ite pari päivää sitten ettimässä tuota vakioroskista, jota siis vielä en ole löytänyt. Noh, sitä tuli kierreltyä about 2 tuntia ulkona pakkasessa, ja totesin sen että mistään isoista kaupoista esim prismasta ja cittarista saa dyykattua mitään :D. Ehkäpä ens kerralla onnistais, ja suuntaan hiukan pienempien kauppojen roskiksiin... :). Mutta sellasta kysyisin että mihin aikaan sää käyt yleensä dyykkaamassa? Ite ainakin havaitsin kerääväni melkoisen määrän ihmisten paheksuvia katseita kun päiväs aikaa kävin nuo roskikset tsekkailemassa... :D oohhoho tulipas pitkä teksti :D

  VastaaPoista
 12. Anonyymi5/1/12

  Mihin aikaan päivästä yleensä meette dyykkaamaan?

  VastaaPoista
 13. Se on oikeesti tosi hämmästyttävää, kuinka paljon hyvää ja syömiskelposta ruokaa heitetään pois turhaan.
  Mut mietin tässä sellasta, että eikö noiden poisheitettyjen tuotteiden parasta ennen -päivämäärä lähene jo uhkaavasti (paitsi, että voihan noita syödä vielä vajaan viikon sen päivänmäärän jälkeen)? Niin kantsiiko niitä kerralla noin paljoa hamstrata, eihän noita ehdi syödä ennen kuin ne menee pilalle.

  VastaaPoista
 14. Ooooh nam mä oottelen niitä mun sukulakuja

  VastaaPoista
 15. Tollahan elää jo aika pitkään :D mulla ois kysymys: Onko siinä mitään ns "sääntöjä"? Esim että pitäis jättää vähän muillekkinn
  dyykkaajille Jos löytää ison saaliin tai jotai? :D

  VastaaPoista
 16. Anonyymi5/1/12

  Onko noi yleensä milloin menossa vanhaksi noi sipsit ja suklaat yms?

  VastaaPoista
 17. ¨holy shit!! well, it depends on where you look, I guess =P

  VastaaPoista
 18. Kreisii, alan harrastaa. Kiitos tästä postauksesta en tiennykkään, että dyykkaus on näin tuottoisaa. Naamioidutko jotenkin, vai ootko ihan pokerina siellä :D ??

  Ps. Ihana blogi ja oot tosi symppis i like (: !

  http://sky-of-red-sparrow.blogspot.com/

  VastaaPoista
 19. namnamnam kelpais! Mut jos dyykkaisin niin sitte olis karkkia koko ajan = alkaisin lihota :D

  VastaaPoista
 20. Anonyymi5/1/12

  missä kaupan pihassa te käytte ?

  VastaaPoista
 21. miks noi heitetään sitte pois jos ne on vielä syötäväks hyviä??????????? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi13/2/12

   Ne on jo parasta ennen-päiväyksen ohittaneita, joten niitä ei kai sais enään myydä ? Kyllähän niitä siis voi syödä yms mutta :D

   Poista
 22. Anonyymi5/1/12

  Monta kindermunaa *w*

  VastaaPoista
 23. Anonyymi5/1/12

  miten löydät roskiksia mistä löytää jotain yllätyksiä, esim. millasten kauppojen? aloin just tässä miettiä et mä en edes tiedä missä kauppojen roskikset on...?!? ja löytyyks helpommi pienien vai isojen kauppojen roskiksista:D ?

  VastaaPoista
 24. eiks noii oo tyylii vanhentuneet? :OO

  VastaaPoista
 25. Anonyymi5/1/12

  Voi Tim ne on varmaan heitetty pois ihan syystä =DD

  VastaaPoista
 26. omg this sounds so cool!! But here in the Czech Republic you would be called as a homeless, dirty pig etc. even I guess that there are not as many cool stuff as you can find in Finland.
  not possible to do here....

  VastaaPoista
 27. Heii ihan tosi siisti blogi, oon varmaan joskus käynyt kattelemassa kuvias harhakuvassa tai jossain kun jotkut kuvat näytti niin tutuilta. Kattelin ite asiassa kaikki postaukset läpi yön pikkutunteina, mut ne loppu kesken liian nopeesti höh.

  Kui siistii et oot löytäny noin paljon kaikkee roskiksista! Ehkä minäkin rupeen kaiveleen, en vaan tiiä mistä. Ihmeellistä ku tyypit miettii eka sitä et millon noi menee vanhaks tai eikö noi oo jo pilalla, mut itelle tuli vaa ekana mieleen et jee paljon herkkuja namnamnam. Ei ne nyt oikeesti nii nopeesti mee pilalle, ja jotkut murot ja keksit ja tollasethan nyt säilyy melkee maailman tappiin asti....:D Ja köyhänä opiskelijana of koors syön kotonakin kaiken vaik päiväys ois jo menny. Ei se oo niin justiinsa!

  Mut jään seurailemaan, innolla uusia kuvia odotellen :-)

  VastaaPoista
 28. Ite oon kans kiinnostunu dyykkaamisest, mut kai teisit et se on laitonta X)

  VastaaPoista
 29. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 30. yksi kysymys on: ONKO TUO VARMASTI LAILLISTA? :-D

  VastaaPoista
 31. Anonyymi5/1/12

  Mä haluisin kans joskus dyykkailla, mutta täällä mun paikkakunnalla se on mahdotonta :-(
  Musta on ihan järkyttävää miten paljon käyttökelposta ruokaa menee hukkaan ku ne vaan tollai heitetään pois, mutta ymmärrän kyllä että kaupoilla on ne määräykset että sitä ''pilaantunutta'' ruokaa ei saa myydä jne.
  Ties miten monet ruuathan säilyy kuitenki vielä pitkän pitkän ajan sen parasta ennen -merkinnän jälkeenkin, pitää vaan löytää ne helmet.

  p.s. Mua kiinnostais ihan hirveesti tietää että mitä sä teet tolla kaikella? :D Vedätkö omaan nassuun vai annatko osan kavereille vai jaatko niitä joillekin tyypeille tyyliin kadulla?

  VastaaPoista
 32. huh onneks meidän kylässä ei oo hyvä dyykkausroskiksia meinaan musta tulis hirveä valas jos saisin samanlaisia karkkisaaliita!

  VastaaPoista
 33. vähäks siisti postaus ! :-D voi vitsit tota tavaran määrää. suklaatahan voi syödä vaikka kuinka pitkään sen parasta ennen päivämäärän jälkeen, samalta se maistuu, mut eiks noi leivät ym mee homeeseen aikalailla just sillon ku päivämäärä sanoo niin? :O

  VastaaPoista
 34. ihan törkeesti menee ruokaa hukkaan, lähettäisivät jonnekin missä ruoasta on pulaa.

  VastaaPoista
 35. Pakko sanoa sulle Milski, että ei se ole laitonta :) Roskalaariin heitetyt tavarat katsotaan hylätyiksi. Se on tietenkin eri asia, jos menee vaikka murtamaan lukkoja tms. päästäkseen roskiksille.

  VastaaPoista
 36. haha täst tulee mieleen salkkareiden jakso jossa kaikki sai ruokamyrkytyksen roskiksesta dyykatysta jugurtista!:D eiks ihmiset oo ikinä tajunnu et se on _parasta_ennen päiväys, onhan se safka syötävää viel senki jälkee mut ei enää iha parhaimmillaa, haha:D

  VastaaPoista
 37. Mä oon ite mussuttanut varmaan oikeasti vuotta vanhaa karkkipussia. Karkeissa on niin paljon säilöntäaineita ja muuta sontaa, että ei niistä tosiaankaan tuu mitään, vaikka ovatkin vaikka päiviä tai viikkoja, kuukausiakin vanhoja.

  Lisäksi sain kaverin tädiltä suklaapatukoita laatikollisen, koska olivat menneet vanhoiksi - eikä tosiaankaan tullut yhtään mitään.

  Ihme terveysintoilijoita kaikki täällä :D Varsinkaan, kun pakkauksia ei ole avattu, niin kyllä on ihan syötävää!

  VastaaPoista
 38. Anonyymi5/1/12

  Luuletteko te todella, että joku suklaa, sipsit ja purkat menee vanhaks sillon kun niissä niin lukee? Eihän maitokaan mene parasta ennen-päivänä (tavallisesti) vanhaksi vaan on juomakelpoista päivän, parinkin jälkeen.

  Ja voi hyvä helvetti ihmiset, "onko tämä laillista".........

  VastaaPoista
 39. Tanja5/1/12

  Vaikka asunkin pikkukylä pahasessa nii täälä on kauppojen roskikset joko lukkoje takana tai niitä ympäröi kamerat............ huoh :DDD ja siellä tuosta vaan tuntuu onnistuvan

  VastaaPoista
 40. Dyykkaus on kyl tosi jees, varsinki hyväs seuras! :D

  VastaaPoista
 41. Anonyymi5/1/12

  eisss sain päivän naurut taas näistä kommenteista, thank uuuu. :--D järkeään saa toki käyttää kun menee sinne roskikseen penkomaan. -_-

  mut sulla on kyllä hyvä munkki ku löydät noita karkkeja ja muita herkkuja. :D ite oon löytäny vaan perus leipää ja hedelmiä. mutta kyllä nekin kelpaa!

  VastaaPoista
 42. Ruokaa heitetään hukkaan ihan järkyttäviä määriä. En ymmärrä miksei vanhenevia tuotteita myydä ajoissa pois alennettuun hintaan. Kaiken ylijääneen ruuan voisi lahjoittaa jonnekin, missä ruokaa tarvitaan.

  Ja tosiaan dyykkaustakin koitetaan hankaloittaa. Monilla kaupoilla on nykyään lukitut roskikset. Kaikista käsittämättömin juttu jonka olen kuullut on se, että kaupan myyjiä on käsketty rikkomaan ruokapakkaukset ennen roskiin heittämistä. Ei mitään järkeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi12/2/12

   Niille, ketkä symppaavat tätä luonnonvaroja säästävää ja muutenkin kaikin puolin järkevää toimintaa, mutta eivät siihen itse ryhdy: selvittäkää hyväksyykö oma kauppanne hiljaisesti dyykkauksen vai hakataanko ruokapakkaukset paskaksi ja laitetaan lukkojen taakse, jottei kukaan niistä hyötyisi. Jos hyväksyy, hieno homma, jatkakaa kyseisessä liikkeessä käymistä, jos ei, kertokaa tästä syystä vaihtavanne kauppaa ja vaihtakaa sitä. Siis ruuan hukkausta suosivat kaupat boikottiin :)

   Poista
 43. haluaisimpa joskus kokeilla :D jakeleksää sitte niitä kavereilles, sukulaisilles jne? tuskin jaksat ite kaikki vetää :D meinaan et jos ite löytäisin joskus noin paljo jotain dyykkaamisella nii jakaisin varmaa 90% toisille etten sen takia muuttuis sotanorsuksi

  VastaaPoista
 44. Noita kuvia kattoessa ei oikeen tiedä pitäiskö itkeä vai nauraa.

  VastaaPoista
 45. Pakko vaan kommentoida et luin eka otsikon väärin "Dubstep living" ja mietin hullun kauan et miks tossa on kuvii ruuasta :--------D sitte tajusin lukee vähän paremmin... =D

  VastaaPoista
 46. hauskin kerta oli ikinä se meijän takaa ajo kerta <3

  VastaaPoista
 47. Anonyymi6/1/12

  Tavaran kaivaminen roska-astiasta ja sen ottaminen omaan käyttöön ei ole varkaus, kun taas esimerkiksi tavaran ottaminen keräyslaatikosta puolestaan on rikos. Toisinaan dyykkaus voidaan mieltää varastamiseksi, koska kaupat pitävät roskiksien sisältöä omaisuutenaan ja koska liikkeet saattavat menettää myös asiakkaita dyykkaamisen seurauksena. Jos roskasäiliöt kuuluvat jätehuoltoyhtiölle ovat jätteet kuitenkin sen omaisuutta, ei kaupan. Jätehuoltoyhtiöt ovatkin joskus vedonneet kannanotoissaan jätteen omistusoikeuteen ja tulojen menetykseen.

  Laitonta on myös rikkoa kaupan omaisuutta, kuten lukkoja, roska-astioita tai portteja tai tehdä niistä helpommin avattavia. Laillista ei ole myöskään sotkea jäteastian ympäristöä.

  VastaaPoista
 48. ano: Monesti ne on lukossa joo. ja ei vanhentunu purkka pieretä? :D mul on kesältä viel purkkia ja hyvin toimii :DD

  markus: jeeboo

  ano: Ei aina. välillä siellä on kamaa missä ei ole edes menny parastaennen pmv.

  Reetta: Ei, vaan usein menny vaan parasta ennen päivät, mutta toi kama mitä me otetaan niin ei mee pilalle edes kuukausia päivän jälkee

  mipa: nomnom

  ano: Hahahh thanks ;D

  ano: kyllä näin on, mutta täytyy vaa etsiä paikkoja missä ei ole lukkoja

  maisa: jep! ehkä paras saalis ikinä oli:)

  Kira: ;D

  ano: jos tarpeeks haluu dyykata nii kyllä keinot keksii ;D

  Christa: Joo isot kaupat on aina lukittu, oikeestaa roskikset on aina siellä jossain sisällä, mutta pikkukaupoilla on aika monesti avonaiset roskikset. suurimmaks osin käydää iltaisin kun kaupat on menny kiinni, mutta kyllä me ollaan monesti päivälläkin käyty. Eipä se kauheesti kiinnosta jos ihmiset vähän tuijottaa ;D

  ano: Kun kaupat on mennyt kiinni aika usein sen jälkeen.

  Helmi: No äläpä! mut päivistä sen verran, että karkkeja sun muita voi sydä vielä vaikka vuoden sen jälkee kun päivämäärät on menny umpee, ne ei mene miksikään usein. Välillä ne saattaa kovettua mut eipä oikeestaan muuta. Ja ei me usein kaikkia otetakkaan sieltä :)

  fubla: hahhaha ;D tuu hakee

  jessii: Täällä lohjalla en oo kauheesti törmännyt muihin dyykkareihin, mutta ite jos ruokaa dyykkaisin, niin ottaisin vaan ne mitä tulen syömään enkä kaikkea, ja juuri siks että joku saattaa oikeesti haluta jotain sellasta mitä mä en.

  ano: yleensä joo, mutta ei se maku muutu miksikään pitkään aikaan.

  photographer ms freezing north: exactly! and some luck ;D

  maria: Kiitos paljon ja kiva jos inspas :) Hahahah ihan mennää omina itsenämme ;D mutta enpä usko että se haittaa vaikka pukeutuis joksiki, jokainen tyylillään!

  Miksu: Oikeestaa en syö noita koskaan pahemmin jollei oo jotai superhyvää. En oo lihonnu varmaa grammaakaan noista

  ano: monissa ;)

  sanni: Koska laki määrää nii. hyvä meille ;)

  ano: nam!

  ano: isojen kauppojen roskiksiin ei pääse mutta joittenki pikkukauppojen pääsee. Kannattaa kiertää kaikki kaupat vaa läpi vaikka illalla ja kattoa missä roskikset on,. Eikä kannata lopettaa jos ekalla kerralla ei löydy mitään

  mat: lol

  Anna: Ei ne tyyliin oo. pmv niist on saattanu mennä mutta makuun se ei vaikuta vielä pitkään aikaan

  ano: Jep, lain syystä

  Faltus: hahahhaha maybe im homeless and dirty pig ;DD

  Qtja: Haaa kiitti paljon. En tosiaa oo iha kauheesti postaillu mutta eiköhän se lisäänny joskus. hope so. Oikeesti noi kamat mitä sieltä löytyy on todellakin vielä syömäkelpoista eikä niissä ole mitään vikaa. Rohkeesti vaa roskiksia penkomaan ;D

  VastaaPoista
 49. Milski: kannattaaki olla kiinnostunu, hyvä harrastus. Ja tiesitkö itse että se ei ole laitonta! ;D

  Emu: Me ei kauheesti katota bio astioita, mut se on hyvä ettei ne ota pakkauksista pois niitä, tai siis meille hyvä ainaki ;D

  kerttuli: On, kunhan ei murtaudu tai mene mihkään kielletylle alueelle.

  anna: hahahhah en todellakaan syö itse. Oikeestaan aina ollaa kavereittenkaa dyykkaamassa ja jaetaan saalis porukassa. Ja omakin osuus menee usein vielä jakoon.

  veera: Hah ei niitä kaikkia tarvitse ottaa, eikä syödä itse!

  pauliina: Thanks. no äläpä! Leivät pilaantuu joo nopeemmin ellei niitä pakasta, mutta voi niitä vielä pari päivää hyvinki syödä.

  Marie: Niimpä, mutta ei, enkä tajua miksi.

  Spiegel: juuri näin!

  nnea: hahahha :D

  Katriina: niimpä! Ei kaikki ole niin justiina :D

  ano: Hahahah Amen!

  Tanja: aika harvoin ne kamerat osottaa roskiksiin, vaan usein lastauslaitureille. Eikä ne kamerat ole sitä varten että niitä kiinnostais se että joku käy dyykkaamassa, vaan se jos joku sotkee tai muuta, jos edes näkyvät kamerassa.

  Haru: jep!

  ano: kyllä neki kelpaa hyvin! ja järjen käyttö tosiaan on sallittua.

  ansku: jep toi lahjotus on hyvä idea! Ja vielä tyhmempää on että tyyliin ruotsissa ne myrkyttää niitä ruokia pesuaineilla :D:D:D

  cbutton: Kannattaa kokeilla ja joo jaan lähes kaiken :D

  miia: kannattaa alkaa dyykkaa tai itkeä ;D

  karoliina: hahha :D:D

  VastaaPoista
 50. Lumi: ÄLÄ!!

  ano: hieno kopipeist! mutta totta se on :)

  VastaaPoista
 51. Anonyymi6/1/12

  Oisin harrastanu tota jo kauan jos täälä perskaleen kaupungissa olis ykski roskis joka ei oo suljettujen aitojen takana .........

  Arnolds on yks paikka mistä on löytyny ihan mahtavat iltaeväät :DD

  VastaaPoista
 52. ARNOLDS! tänne kans yks arnoldsin roskis kiitos!

  VastaaPoista
 53. On toi kyl ihan jotenki käsittämätöntä että kaupat joutuu helvetisti heittää tavaraa roskiin - myyjille niitä ei anneta.. ja ja niin. Jonku fiksun homman tohon kyllä vois keksiä kun niin paljon menee kamaa hukkaan :o
  mut onneks on dyykkarit <3 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi16/7/12

   Niinpä, kaupan työntekijät saa syödä niitä vaan siellä kaupan tiloissa

   Poista
 54. Niin joo ja tosiaan monikin tuote on ihan syömäkelposta piiiitkän parasta ennen päiväyksen jälkeenki. I know. En silti lähtisi ftn roskiksia dyykkaamaan (oikeesti).

  Mun pari kaveria on myös dyykannut oman kauppansa roskiksia kun niitä ei myyjille voi vaan antaa. Ne on tiennyt että sinne menee sitä ja sitä ja sit työpäivän jälkee käyny roskiksilla XDDD

  VastaaPoista
 55. Mirette: sepä se! Sitä en kyllä käsitä miksei kaupan työntekijät niitä voi ottaa.. No sehän on taas hyvä meille koska me saadaan niitä. Se on kyl järkevää että voi töiden jälkee hakea sitten ne jos ei työaikana voi :D

  VastaaPoista
 56. Anonyymi6/1/12

  siisti postaus & blogi, tykkään paljon kuvistasi :-)

  itse olen miettinyt useinkin dyykkaamisen aloittamista, mutta enpä ole saanut ikinä aikaiseksi. täytynee kyllä vatrmaan yrittää, kun sieltä voi saada saaliiksi paljon kaikkea hyödyllistä ja syömäkelpoista ruokaa :-)

  VastaaPoista
 57. Harmi kun meilläpäin on kaikki roskikest lukossa :( :D ollaan monesti yritetty löytää lukoton mutta turhaan:D

  VastaaPoista
 58. Anonyymi6/1/12

  Meillä annettiin papille hävikit ja hän sitten jakoi köyhille! Meillä myös työntekijät otti aina itse tavaraa.. Meillä kun ei noita sääntöjä niin seurattu...

  Karseinta oli kun olin joskus kenkäkaupassa työharjottelussa ja siellä heiteltiin kenkiä (joissa jokin värivirhe, kokovirhe, mikälievirhe) roskiin ihan kasapäin! Meille sanottiin, että saadaan palkaksi ottaa yhdet parit ja loput meidän täytyy heittää roskiin.... Noh, otettiin salaa koko kasa:D eihän sitä järki anna periksi heittää hyviä kenkiä ROSKIIN. Kenen moraali kestää tuollaista, kun siperiassa köyhät lapset kulkelavat lumessa ilman kenkiä... Yrittäjät ovat kyllä törkeitä.

  VastaaPoista
 59. niko: thanks! ja joo kannattaa kokeilla.

  ainou: harmi :(

  ano: No toi on jo hyvä! Mut kyllä ihme hukkausta monissa paikoissa

  VastaaPoista
 60. Anonyymi7/1/12

  Kyllä sitä vaan menee ihan turhaan hyvää tavaraa roskiin. :/

  Mutta täytyy kyllä sanoa, että ihastelen sun kuviasi ja usein niitä selailemalla sana myös inspiraatiota toteuttaa omia ideoitani. Tälläkin hetkellä haluttaisi kauheasti nakata kamera käteen ja painua pihalle, mutta ideoihini kaipaisin malleja.. ja tällä hetkellä niitä löytyy oikeastaan vain yksi, eikä hänkään joka päivä voi tulla. :D Ainoa vaan, että en voi julkaista kuviani missään (blogin tmv perustaminen houkuttelisi), koska malli ei ole innostunut kuviensa lataamisesta nettiin.. Kovasti haluaisin noista jotain kommenttia (vanhempien ja sukulaisten hyvä hyvä -kommentit ei oikein vie mua eteenpäin...).

  VastaaPoista
 61. ano: Kiitos paljon! Laita kuvia kaverin tietämättä ;D hahah. Suosittelen harhakuvaa, sieltä ainakin omina alkuakoina sai rakentavaa palautetta

  VastaaPoista
 62. herrajumala siunatkoon o:!

  VastaaPoista
 63. inkdd: sinua myös!

  VastaaPoista
 64. Anonyymi9/1/12

  missä kaupungis asut ?

  VastaaPoista
 65. Anonyymi9/1/12

  Mist roskiksist te noit hankitte ? siis ihan jostai cittari takaa vai ? :D

  VastaaPoista
 66. Anonyymille: En tiedä keitä tarkoitit yrittäjillä, mutta mun kokemuksen mukaan nuo säännöt on lähinnä isoilla yrityksillä, joissa on byrokraattisempaa toimintaa. Minun tietämissäni pienemmissä yrityksissä esim. leipomotuotteita myyvissä, ylijääneet ovat saaneet mennä halukkaiden työntekijöiden mukaan tai sitten ne pakastetaan ja asiakkaat saavat ostaa niitä halvalla.

  VastaaPoista
 67. Anonyymi11/1/12

  Okei joo mun arvostus sua kohtaan laski kokonaan kun kuulin että oot helluntalainen. eihän siinä mitään mutta, miten järkevä lahjakas koulutettu nuori voi vielä laittaa kaiken raamatun pohjalle? Perustelet homovastaisuutta jnejne jonkun huuhaakirjan pohjalta joka on kirjoitettu tuhansia vuosia sitten. En ymmärrä miten sinä voit vielä uskoa sellaiseen hölynpölyyn? Ekaksi luulin että olet viisas mutta näköjään oletkin vain aivopesty helluntalaisuuden uhri eikä elämänkatsomuksesi ole millään saralla nykyaikaa tai järkevää nykyajan ihmisen ajattelua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi29/1/13

   öö. koittas vähä miettii mitä puhuu tääl :D

   Poista
 68. ano: Lohjalla

  Ano: cittari on lukittu, mutta vähän kaikkialla :D

  sonja: jep!

  ano: Mistä sinä tiedät mitään mun arvomaailmoista tai ajatuksista? En ole ottanut uskontoa tai homoliittoja puheeksi blogissa joten etkö ole itse juuri nyt ahdasmielinen kun arvostelet minua sen perusteella että olen uskovainen. Olisi kiva kuulla minkä perusteella olet saanut vaikutelman minusta että olisin ahdasmielinen?
  En voi puhua muitten uskovaisten puolesta enkä väitä että kaikki uskovaiset hyväksyvät homot, mutta voin hyvin sanoa että minulla ei ole mitään homoja vastaan joten nyt suut suppuun tollaista syytöksistä :)

  VastaaPoista
 69. ihan hullua miten kaupat heittää ruokaa nuoin paljon menemään!

  VastaaPoista
 70. hahahahaha eikäää vähän nauroin :DDDD näytit mul joskus jotain kuvia näistä mut aattelin jotenkin et..se oli siinä :D:D + nauroin yhtä paljon tuolle viim ano kommentille, sanoisinko että erittäin jäätävää :D

  VastaaPoista
 71. essi: älä!

  Elina: No muakin kyllä huvittaa molemmat iha semisti :D

  VastaaPoista
 72. WTF,
  pystyy löytää tollasta! Ei varmaan lopu ihan heti kesken, täytyy ruveta dyykkailemaan viimestään sit kun on omillaan.

  VastaaPoista
 73. But what if you don't like candy? Ha ha.

  VastaaPoista
 74. hahaha kuin kätevää :) mitä teet muuten sadalla suklaalevyllä ? :D

  VastaaPoista
 75. Jullec; jep! ei lopu ei ;D

  DPLblog: hahah thats too bad :D

  Laura: syön ne ja kuolen rasvaan :D no ei, jaan suurimman osan, syön ite ehk pari

  VastaaPoista
 76. Anonyymi26/1/12

  löytyykö ikinä alkoholia tai muuta virvoitusjuomaa?

  VastaaPoista
 77. ano: Joskus on löytyny pari kaljaa, batttery shotteja joku 30kpl, mehuja

  VastaaPoista
 78. vauuu kui kivaa! pitäsköhä itekki alkaa dyykkaamaa :D ja tykkään paljon noista sun kuvista ja tykkään itekki kuvailla paljon :)

  http://your---smile.blogspot.com/

  VastaaPoista
 79. Maija: jooooo! kiitos paljon

  VastaaPoista
 80. ohh-hoh ja apua! :D Täytynee huomenna pakata lapset illallla rattaisiin ja lähteä alepan nurkille pyörimään.

  Kauniita kuvia muuten täällä!

  VastaaPoista
 81. Siis vau! Tääl yks dyykkaaja mut mitää noi mahtista en oo ikin löytäny! Mahtis blogikin!

  VastaaPoista
 82. Minttu: Toi on hyvä idea! Lapsille pitää opettaa dyykkausta! :))

  Jonna: Kiitos paljon ja kyllä niitä löytyy kun jaksaa ettiä :))

  VastaaPoista
 83. Anonyymi2/2/12

  onko tuo ihan laillista? tai voiks siitä jäädä mitenkää kiinni?

  VastaaPoista
 84. ano: Laillista on niin kauan kun ei riko tai murtaudu mihinkään.

  VastaaPoista
 85. Anonyymi4/2/12

  Vau mikä saalis :o Minkä kaupan roskiksesta oot dyykannu? :D

  VastaaPoista
 86. ano: Vähän kaikkien pienempien liikkeiden roskiksista. Oikeestaa kaikkialta mitkä on auki :)

  VastaaPoista
 87. Anonyymi11/2/12

  hahahahh, siis ihan loistava saalis, eihän tollasta kasaa saa ees kulkemaan! On kyl mainio harrastus, varsinkin jos opiskelijana asuis, säästää pitkän pennin ruokarahoista. Onko tullu kertaakaan kukaan valittamaan dyykkauksesta/ "ootko jäänyt kiinni"?

  VastaaPoista
 88. ano: jepjep! Pari kertaa kytät tullu. Eipä oikeestaan muuta :)

  VastaaPoista
 89. Anonyymi21/2/12

  Dyykkäys on jees, jos tietää mitä dyykkaa. Jos dyykkaat ihan tuntematonta roskista(et tiedä miksi siellä on mitä on jne) niin et voi tietää miksi ne kamat on sinne heitetty. Useimmiten jos on iso satsi jotain kamaa, niin siinä on sit ollu jotain "vikaa", eli esimerkiksi tuotannossa menny vaikka jotain paskaa joukkoon ja heitetty siks pois. Ja typeränä dyykkaajana sä et voi tietää yhtään, miks just se kama on heitetty pois, joten tollanen dyykkays on typerintä mitä tiedän.

  Terveisin kaupan täti

  VastaaPoista
 90. Ano: Ensinnäkin, et tiedä mitä mä tiedän mun vakkaripaikoista joten sun on aika paha sanoa mitään asiasta :D Lähinnä toi kommentti vaan kertoo jotain sun typeryydestä.

  VastaaPoista
 91. Anonyymi5/3/12

  muuten dyykaisin, mutta ei onnistu ku kaikki lähiroskikset on semmosia saman tyylisiä ku roska-autoissa, eli ne kaikki puristetaan heti iha pakettii, täällä kun sattuu olemaan vain marketteja

  VastaaPoista
 92. Tsau! siisti blogi sulla, oon vähä aikaa lueskellu tätä jo :) Mut arvostan! dyykkaus on just hyödyllistä :p turhaa ne roskii menis! :)

  VastaaPoista
 93. ano: kannattaa varmistaa etta aukeeko ne, koska ne ei aina ole lukossa ja puristettu ;)

  saana: Kiitos paljon! ja dyykkaus on parasta

  VastaaPoista
 94. Anonyymi15/3/12

  SIIS NAM toihan on niin ihanaa kiitos kiitos!! mun uus harrastus :D ja noi voi myydä kalliilla :D no ei ...

  VastaaPoista
 95. isoissa kaupungeissa toi dyykkaus on suht yleistä, joten täällä on monesti kaikki hyvät roskikset lukoissa ;( se on kyllä hullua että mimmoset määrät kauppoihin sitä ruokaa hommataan ja sit heitetään poijes, ei ihmekään että suomessa ruoka on niin kallista!

  VastaaPoista
 96. ano: hahahhahah ole hyvä ja niinhän se on ;D

  Jelena: niiinpä. se on harmi :(

  VastaaPoista
 97. fanny29/3/12

  MITÄÄ IHANAN PALJON KINDEREITÄ! osaaks neuvoo jotain hyvii mestoi mis kantsii dyykkailla! OOH PAKKO! kiitti vaa tästä :D

  VastaaPoista
 98. fanny29/3/12

  ainii ja se vielä! et onko nois päiväykset sit iha ookoot ? vai jotai kk vanhoja

  VastaaPoista
 99. Fanny: kannattaa dyykata ihan kaikista paikosita missä voi dyykata :D kindereis ei muistaakseni ollut mennyt edes parasta ennen pvm, mut usein niistä on mennyt, mutta se ei haittaa kun kaikki karkit sun muut säilyy vielä monta kk sen jälkeen syötävänä :)

  VastaaPoista
 100. Mistä niitä roskiksia yleensä löytyy. Onko ne niiden kauppojen takana vai missä?

  VastaaPoista
 101. Anonyymi14/7/12

  Sanoit että muutaman kerran on kytät tullu? Onko teille tullu siitä sitte jotain? ..:o

  VastaaPoista
 102. Haha, ihan sika siistii! :D

  VastaaPoista
 103. Anonyymi19/12/12

  ihan älytöntä, että tollaset määrät täysin käyttökelpoista ruokaa heitetään roskiin! miksei niitä voida vaikka jakaa vähäosaisille tms? uskomatonta, pistää vihaks.

  jäätävän määrän kuitenki saitte pelastettua, että hyvä niin.

  VastaaPoista