1/25/2012

Here's the final picture from last week's photoshoot. It was already getting dark outside so we took a few random shots indoors before calling it a day.
Tässä viimeinen kuva viikonlopun shooteilta. Kun oli tullut ulkos jo pimeä niin kuvailtiin vielä sisällä hetki tälläsiä sekoilukuvia.

Model; Celia Nissinen


Time for something entirely new in this blog! I just had to include this in the post as this sort of has to do with dumpster diving. The jacket on the right was found in a bin. Odd, as it's exactly my size and in perfect condition. I spent quite a while looking for defects on it but nada. I don't understand why it's been thrown away, waste much?
Both flannel shirts are second-hand.

We stopped by the dumpster again for a late night dip and the container was full of candy, cookies and ice cream. I ate one ice cream but we left just about everything else untouched since we haven't even finished our previous catch. So if anyone's interested... 

Nyt jotain aivan uutta tässä blogissa! Oli pakko postata, kun tavallaan liitty dyykkaukseen, sillä toi takki tossa oikealla on dyykattu. Outoa, just mun kokoa ja vielä täysin ehjä. Etsin pitkän aikaa virheitä takista mutta mitään ei löytynyt, en tajua miks se on heitetty roskikseen. Tuhlausta? Molemmat flanut kirppikseltä

Käytiin tossa illalla dyykkaamassa ja roskis oli täynnä karkkia, keksejä ja jätskejä! Yhen jätskin söin mut mitään muuta ei oikeestaan otettu mukaan kun edellisetkin saaliit jäljellä. Siel ois nyt jollekki ;)

8 kommenttia:

 1. huh mitä superlöytöjä!

  VastaaPoista
 2. I can't undestand how you can make so good photos as this! as every your photos! amazing!

  VastaaPoista
 3. Ryhdikäs timppa villakangastakissa! Heheee ja hae ne ruoat sieltä ja tuo mulle!!! murrr

  VastaaPoista
 4. Tomas: Oh thanks! :)

  veera: haha, käytii äsken hakee lisää, otin vaa pari mehupurkkia :)

  VastaaPoista
 5. heyy Tim, this is so cool! Finnland would be a heaven for homeless people ;d

  VastaaPoista
 6. Martin: Heyyyy! thankssss :))) hahahha yep!

  VastaaPoista
 7. Anonyymi26/1/12

  Minkä kaupan roskis ?! kerro pliis :(

  VastaaPoista
 8. Niin upeita kuvia!! (:
  Missä käyt muuten dyykkaa? :))

  VastaaPoista