3/07/2012

Innostuin vielä yhden kuvan tekemään noilta viimesimmiltä shooteilta! Okei, nyt tää oli vika sieltä :) Elämme tässä jänniä aikoja monestakin syystä, ensinnäkin, saadaa jännittä tuleeko se uutisissa ennustettu kevät, niinkuin luvataan, vai jatkuuko tää masentava talvisää vielä kauankin. Toivottavasti ei, koska tää kylmä saa nyt riittää! Okei, ei niitä syitä monia ollutkaan, mutta hyvä niin. Kevät tuo mulle ainakin pari jännää asiaa mukanaan, mutta niistä sitten lisää myöhemmin! Sen verran voin avartaa että kouluun en ole hakemassa. Onko teistä muuten kukaan hakemassa media-/valokuvaus alalle?

Model: Linda Kokkonen

22 kommenttia:

 1. Ha, sä kuulut niihin jotka angstaa vieläkin talvea. Etkö oo huomannut että kevät on jo nyt! Sinuna iloitsisin siis jo. Mä ainakin vaihdoin eilen jo kevättakkiin.

  VastaaPoista
 2. Hienoi noi kolmiot, tuo heti enemmän mielenkiintoo kuvaan :)

  Ite oon hakemassa kuva-artesaaniks ja suuntautua sitten valokuvaajaks.Tosin jos nyt niin hyvin kävis, että paikan saisin, en välttämättä ottais sitä vastaan. Opiskelen tällä hetkellä ensimmäistä vuotta taidelukiossa, jonka 50 kuviskurssista olisi kenties enemmän hyötyä luovuudelleni ja näkemykselle, ehtiihän sitä myöhemminkin "erikoistua" :)

  Mutta näin melko uutena lukijana, mulla ei ainakaan oo tietoo mitä oot opiskellut. Että jos sitä viitsit hieman valottaa? :)

  VastaaPoista
 3. voi ku kiva kuva, tykkään eniten tästä! Ite meinasin jättää lukion kesken ja vaihtaa valokuvauslinjalle mutta en ainakaan vielä ole hakenut, ehkä ens vuona jos ois kuvisdiblomi siihen mennessä hankittu..:)

  VastaaPoista
 4. Täällä yksi, joka ainakin YRITTÄÄ hakea media-/valokuvausalalle. Kaikki hakutoiveet liittyvät jollain tavalla mediaan ja muutama juuri vahvastikin valokuvaukseen. Vaikeita aloja päästä kouluun, mutta pakko yrittää. :-)

  VastaaPoista
 5. Meikä on hakenu media-assistentin ja kuva-artesaaniks valokuvaajaks siis :DD

  VastaaPoista
 6. Oon seuraillut sun blogi kohta about puol vuotta ja nyt ekan kerran uskalsin tulla kommentoimaan :D! Sun blogi on aivan mahtava. Ja aivan parasta kun pistät tänne aina välillä noita ennen ja jälkeen muokattuja kuvia. Ja oon itekkin saanut paljon apua sulta esim siitä tutorista miten hävität kaikki taustalla olevat turhat jutut :) kiitos siitä! olet mahtava!

  VastaaPoista
 7. haaveilin ite vuosii valokuvaajan ammatist, mut se kaatu vähäks aikaa siihen, ettei porukat antanu lähtee helsinkiin medialukioon. sit oli lääkärin ura mieles jonki aikaa, mut tajusin että ei se oo sitä, mitä mun kuuluu tehä. palasin takas valokuvaajaan, suoritan parin vuoden sisäl mediadiplomin ja sen jälkee ammattikorkeeseen medianomiks valmistumista varte :D

  VastaaPoista
 8. Mä haen valokuvauskouluun, tällä hetkellä oon media-assistentti.

  VastaaPoista
 9. nuppu: Joo hetken oli viikko sit kevätfiilis kun mittari näytti nollaa, mut eilenkin oli varmaa 20 astetta pakkasta :) Mäki oon vaihtanu kevätvaatteisiin jo muutama viikko sit ;)

  vilma: kiitos! molemmat koulut on varmasti sulle oikeita! Mä siis valmistuin viime vuonna media-assariks :)

  miiru:kiitos paljon! toivottavasti saat diblomin hankittua :)

  Iina-maria: Joo jos on kiinnostusta niin hae ihmeessä!

  Kiia: okei cool! :)

  Christa: hei kiitos paljon ja kiva jos olet saanut apua mun blogin kautta :)

  ramona: okei, kuulostaa hyvältä!

  Mia: Mihin kouluun oot menos opiskelee?

  VastaaPoista
 10. Anonyymi7/3/12

  Aivan ihana, nuo kolmiot tekevät ihan uuden ilmeen kuvalle! (:
  Ite oon luultavasti (en ole vielä 100% varma heitänkö ykköseksi multimedian vai kuviksen, huomennna hakemus menemään, vähän kiire päättää heh. :D) hakemassa Helsingin kuvataidelukion multimedialinjalle, joten kuvien käsittely nyt ainakin on mukana hengessä vahvasti! (:

  VastaaPoista
 11. wauu mikä kuva! :)

  VastaaPoista
 12. jenny7/3/12

  Mitä mieltä olit media-assari koulutuksesta? (: Pikkusiskoni harkitsi media-assaria, mutta opettaja ei antanut tutustumis käynnillä kovin hyvää kuvaa... :( --> "HEHE täällä me istutaan koneella! Facebook on mjeidän elämä." Siskoni olisi halunnut oikeasti opiskella media-assistentin alaa eikä facebookin kiehtovaa maailmaa.. -.-

  VastaaPoista
 13. m. :thanks! :)

  Marie: okei kuulostaa hyvältä!

  Jenna: Kiitti^

  jenny: Ite tykkäsin paljon koulusta, ja se riippuu paljon ihmisestä miten sä sen otat, ootko vaan facebookissa, vai haluatko oikeasti käyttää ajan hyödyksi. Molemmat onnistuu kyllä. Se on oikeestaa aika yleinen vitsi jo, että suurin osa tosiaan koulussa menee vaan facebookissa, jos niin haluaa. Mut meillä oli aika rentoo kyl, sai olla netissä mut hommat piti kuitenkin saada valmiiksi! Suosittelen kyllä alaa jos vaan on kiinnostusta. Kysy ihmees lisää jos tulee jotain kysyttävää

  VastaaPoista
 14. Anonyymi7/3/12

  Hei minkä kautta lataat sun kuvat tänne blogiis :)? Sulla on vaan niin tarkkoja kuvia täällä, että millään bloggerin omalla kuvanlataus sydemillä ei pärjää...

  T: Avuton bloggaaja

  VastaaPoista
 15. ano: ihan bloggerin kautta lataan. Teen kuvat itse lopulliseen kokoon jälkikäsittelyssä jos, eli tallennan kuvat 700px leveiksi, ja bloggerin puolella laitan kooksi että "alkuperäinen koko", näin laatu ei muutu :)

  VastaaPoista
 16. Onpa upee kuva taas ! Erittäin kiva ku ei tarvi olla hakemassa kouluun, nimittäin oon siinä mielessä onnekas että on ollu paikka jo pari vuotta auki medianomi-kouluun, ni pääsee sitte suoraan alottamaan sen syksyllä :>

  VastaaPoista
 17. sarkku: kiitti! hei cool! onnea kouluun ;)

  VastaaPoista
 18. tykkään tästä kuvasta. (well well miksköhän) ja niinkuin tiedät niin haen av:lle, kyllä.

  VastaaPoista
 19. jenny8/3/12

  Okeiii kiitti! Mä kysyn jos jotain tulee mieleen! (:

  VastaaPoista
 20. matteus: thanks :))

  jenny: jees!

  VastaaPoista
 21. oot hullun taitava kuvaaja! kaunis malli! :---)

  VastaaPoista