3/03/2012

Olin eilen illalla Lindalla käymässä ja mietittiin että voitais tänään kuvailla vähän jotain uutta matskuu Lindasta. Niin kun yleensäkkään, meillä ei ollut mitään visiota kun tulin Lindalle, mutta pikkuhiljaa se alko syntyä kun alettii katsomaan mitä vaatteita ja koruja käytettäisiin. Suurena innoittajana toimi noi aurinkolasit, jotka ostin seurakunnan kirpparilta viime viikolla 50 sentillä, sekä 70-luvun nojatuoli joka löydettiin Lindan kanssa ilmaiseksi lohjan kierrätyskeskuksesta :)

Model: Linda Kokkonen
Olen tosi tyytyväinen näihin kuviin ja nää on hyvä esimerkki siitä, että aina ei tarvitse suunnitella mitää kovin erikoista, vaan pienelläkin vaivalla voi saada jotai jännää aikaiseksi. Moni on varmasti huomannut, että olen kuvannut Lindaa eniten "mun" malleista, oikeestaan olen kuvannut häntä siitä asti, kun aloin valokuvaamaan ihmisiä. Lindalla ei ollut silloin mitään kokemusta mallina olemisesta, eikä minulla mallin kuvaamisesta. Voisin sanoa että olemme yhdessä kehitetty toisiamme ja siitä iso kiitos Lindalle! Siistiä on myös huomata miten Linda on kehittynyt.

Illan shooteilla saatiin kuvattua muutamat erityyliset kuvat ja postailen niitä sitten myöhemmin. Tässä vielä muutama behind the scenes-kuvaa :) Kiitokset Einolle & Lumille salamaständinä toimimisesta :)

p.s Muokkailin vähän blgin ulkoasua ja lisäsin vielä kuvauksen itsestäni tonne oikeeseen palkkiin. Mitä mieltä ootte uudistuksista?


14 kommenttia:

 1. Mageita on kyl! Oisko mahdollista nähä niitä ihan ensimmäisiä kuvia Lindasta? :-)

  VastaaPoista
 2. Äh en kestä! Liian upeita ♥

  VastaaPoista
 3. amanda: Kiitos paljon :) hyvä idea, voisin laittaa alkukuvia ja uusia lindasta !

  Lauriina: Kiiiiitosss :)

  VastaaPoista
 4. söpöin sivutissi ;-; ja tää ulkoasu on kiva koska tää on tämmöne ehkä vähän yksinkertasempi :0 mutta selkeä.

  VastaaPoista
 5. Mira: Kiitti!

  sneck: sivutissi ois voinu näkyy viel vähä enemmän ;) ja kiitos paljon! ^^

  VastaaPoista
 6. wouu upeit kuvii ja tää ulkoasu ja kuvaus susta on tosi hyviä ! :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihan maagisia ja Linda on huikee!

   Poista
  2. Thanks mira! ja linda on :)

   Poista
 7. roosa: haha kiitos :)

  VastaaPoista
 8. ohhhhhhhh great!

  VastaaPoista
 9. Nää kuvat on kyl upeita. Ja tää Lindahan on mun silmään ku ammattimalli. Näyttää tosi luontevalta (ja mielettömän hyvältä) kameran edessä. :-)

  VastaaPoista
 10. faltus: ^^

  iina-maria: Kiitos paljon!

  VastaaPoista
 11. upeita kuvia, varsinkin tuo eka!

  VastaaPoista