3/26/2012

Se tulee!

Jeee kesäaika! Toinen jee sille, että tällä viikolla vaihtuu huhtikuu ja se tarkoittaa että sinä kuuna saattaa olla jo helteitä, niinku viime vuonna oli :) Viikonloppu oli ja meni, eikä kauheesti mitää erikoista tapahtunut. Lauantaina olin kaverin kanssa myymässä kirpparilla Teakissa, jossa oli iha kova meno ja kivoja ihmisiä. Terveisiä haluaisin lähettää Costo-hattuiselle pojalle, joka tuli kehumaa mun blogia, sekä oranssi-tytölle, tietenki myös kaikille muillekkin :)! Olen tässä vähän taas pohtinut tätä blogia ja haluaisinkin kysyä teiltä lukijoilta, että mitä mieltä te nyt ootte että postaan tälläsiä epämääräsiä "ei valokuvaus"-postauksia, joita en pahemmin ole ennen tehnyt. Alunperin tein tän pelkäksi valokuvablogiksi, mutta nyt talvella kun olen kuvaillut niin paljon vähemmän, niin tää olin aika kuollut ilman näitä. Joten mitä mieltä? Toivoisin että moni vastaisi tähän ( tekin jotka ette yleensä kommentoi ), niin saisin mun sydämmeeni rauhan :) Tässä muutama kuva taas viikonlopulta.

Otin tossa äsken uuden profiilikuvan ittestäni. Vihaan kuvaa itseäni. Onneks olen lähes aina kameran toisella puolella :)


Pari kuvaa Teakin tiloissa järjestetystä kirpparista!


Hahahahaha, tässä alla tän illan yksi Planking-kuvista! Mun Instagrammista löytyy toinen. Nimi siellä Timphoto ja Tim Kiukas

69 kommenttia:

 1. Tällaisia 'ei-valokuvaus' postauksia vaan lisää! :) Vasta tässä hiljattain tän sun blogin löysin, enkä oo ehtiny ku joku pari postausta lukea, mutta silti rakastan sun blogi! :o Välillä vähän naureskelen noile kirjotusvirheille ja muutenki sun kirjotustavalles, mutta ei se haittaa olleskaan, tekee vaa blogista entistä mielenkiintosemman :p Ja tähän loppuun pakko sanoa, että oot ihan älyttömän hyvä ton kameranki kanssa, kumpa ittekki kehittyis joskus noin taitavaksi valokuvaajaksi :s

  VastaaPoista
 2. Mari: Kiva kuulla ja kiitos paljon :D Tätä ei ehkä pitäis sanoa, mutta en koskaan lue mun tekstejä läpi. Kirjotan ajatuksen tahtiin ja sen varmaan huomaa. Muutenkin oon maailman huonoin kirjoittamaan, ja mun äidinkielentaidot on ollut aina yleinen vitsi mun ja mun kavereiden keskusteluissa... Mutta hyvä jos se ei haittaa. Tietenkin yritän kirjoittaa hyvin, mutta aika fail :D

  VastaaPoista
 3. Postaile ihan vapaasti vaan! Näistä teksteistä välittyy kuva mukavasta ja sympaattisesta ihmisestä. Valokuvapostaukset on tietty ihan huippuja, olet valtavan hyvä jo noin nuorena!

  (Eikä se äidinkielentaito kirjoittamalla ainakaan huonone :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei kiitos paljon! Ja toivotaan että vähän ainakin kirjoittaminenkin kehittyis ;D

   Poista
 4. tee vaan tämmösiä ei-valokuvaus -postauksia, koska kiva ku teet kuitenki jotain :)) ps. haluisin niin tilata semmosen seek&find -kassin, mutta ei ole rahaa :((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti ne seek-kassit on loppu :( ilmottelen kyl blogissa jos niitä tulee vielä lisää :)

   Poista
 5. tällaset epävirallisemmat on ainaki mun mielestä tosi kivoja, hauska tietää jotain pikkujuttuja sun elämästä valokuvauksen lisäks :--) lisää vaan !

  VastaaPoista
 6. Minunkin puolesta lisää höpötystä blogiin! :--)

  VastaaPoista
 7. hahha just hyvä toi vika kuva !:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kelattiin alkaa tekemään näitä kaikissa eri paikoissa. Säälin vähän matiasta ja hennaa, kun joutuu olee mun alla, ja niitten selät menee rikki :D

   Poista
 8. Joo tälläsiä epämääräisiä postauksia vaan lisää ihan huoletta : > Ei sillä ettenkö tykkäis niistä sun valokuvaussessioiden kuvista, mut nää on ihan yhtä kivoja ! (=

  VastaaPoista
 9. Anonyymi26/3/12

  Kyllä näitä saa olla lisääkin! (: Muksua vaihtelua! :D

  VastaaPoista
 10. Oon uus lukija, mutta mitä nyt oon sun blogia selaillu, niin sanoisin että jatka samaan malliin :) Musta ainakin on kiva nähä välillä muutakin kun vaan (sun upeita) taide-/muoto-/mahtavuusvalokuvia - semmonen ns. "normaalius" ja "tavanomaisuus" tasapainottaa kivasti tätä blogin tunnelmaa.
  Eli toisin sanoen, näytä meille hienoja valokuvia, mutta myös behind the scenes/everyday life -tyyppistä settiä :) Semmoisesta mä nautin eniten!

  Kiitos et pidät näin mahtavaa blogia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon sulle että jaksat seurailla! :)

   Poista
  2. samaa mieltä!!!

   Poista
 11. mä ainaki luen tosi mielelläni tälläsiä muitakin postauksia! haha ja mahtava toi planking-kuva!!

  VastaaPoista
 12. kivoja myös tämmöset ei valokuvaus-jutut, joten keep on! :)

  VastaaPoista
 13. Anonyymi26/3/12

  juu lisää vaa tälläsii !

  VastaaPoista
 14. Anonyymi26/3/12

  ihan huippuja tällaset, tee ihmeessä jatkossakin! oot tosi inspaava tapaus, tykkään sun tavasta kuvata ja kirjottaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja kiva jos tykkäät :)

   Poista
 15. Mielenkiintosia on tämmöset postauksetkin :-)

  VastaaPoista
 16. tälläset on just mahtavia! just esim kaikki kirppiksii, dyykkauksee, rullailuu jne liittyvä on just jeees :-) keeep going!

  VastaaPoista
 17. kui siisti toi planking-kuva:)!! kyl nää "ei valokuvaus"-postaukset käy talvella, mutta nyt keväämmällä mua ainaki kiinnostais nähä vähän näytettä sun valokuvaus-taidoista:) meinaan ku mä alotin sun blogin lukemisen täs ihan vähän aikaa sitten, niin tässä ei oo tainnu tulla yhtäkään valokuvaus-postausta ja niitten takii mä rupesin tätä sun blogii lukemaanki nii sen takii ois kiva ettei nää "ei valokuvaukset" veis iha koko valtaa:D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo kyllä niitä vielä tulee kun herää tästä talvihorroksesta ja pääsee ulos taas kuvailemaan! :) Kiva kun seuraat! ^^

   Poista
 18. lisää vaa tälläsiä postauksia:) vaihtelu on jees;p ja näit on ihan sika kiva muutenki lukee:)

  VastaaPoista
 19. komppaan edellisiä! eli nää ns. normipostaukset käy ihan yhtä hyvin valokuvaus postaukset, mutta toivottavasti et jätä iha taka-alalle niitä valokuvaus postauksiakaan, koska ne kuvat on vaa nii upeeta kateltavaa aina! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en jätä :) niitä tulee kyllä :)

   Poista
 20. tervetuloa lohjalle, mut siiis joo tälläset postaukset on jees:)

  VastaaPoista
 21. "Pelkät tekstitkin" on mun mielestä tosi jees! On kiva lukea mitä kaikkea siellä isossa maailmassa touhutaan kun itse olen tämmöinen maalaistyttö. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hhahhahah no hyvä tietää että tykkäät! :)

   Poista
 22. Anonyymi26/3/12

  mun mielestä tälläset randon postaukset on välil kivoi koska ne kertoo paljon sun persoonasta ja on kiva tietää et millane tyyppi siä kameran takana niit kuvii ottaa :)

  VastaaPoista
 23. Heipähei (: Musta on ihanaa huomata että on tullut uusia päivityksiä, oli ne sitten isoja tai pieniä postauksia, sisälsi ne sittenpaljon kuvia tai ihan jotain muuta juttua. Oot niin symppis että kiva lukee iha random-postauksiakin. (:

  Jaja itse blogin kuvatuksista vielä: Tykkään kovasti! Varsinkin noin kuvat ennen-jälkeen muokkauksen ja tutorial-postaukset on saanu mut tajuamaan mitä kuvamuokkauksella saa aikaan. Tuntuu että oon mediassa näkyviä kuviakin kohtaan nykyään paljon kriittisempi!

  Huippusupermuksaa kevättä sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva kuulla! Ennen-jälkeen kuvilla ei ole ollut mitään syvällistä tarkoitusta, mutta tosi hyvä jos joku on saanut niistä jotain noinkin järkevää irti, että osaa suhtautua mediassa esitettyihin kuviin kriittisemmin :) Hyvää kevättä sullekkin!! :)

   Poista
 24. Anonyymi26/3/12

  postaile ihan mitä vaan! en oo koskaan täältä lukenu semmosta josta en jollain lailla tykkäis :))

  VastaaPoista
 25. äähh nauroin tolle vikalle kuvalle :DD

  VastaaPoista
 26. Nää random postaukset on ylijees! Hauskaa kuulla mitä sulle muuta kuuluu, jos ne ei tuu ilmi kuvista/niiden postauksen tekstistä. Oot mahtava!
  Jos saa pyytää niin lisää kuvia vaatteista ja ois helpompaa lukee jos laittaisit kappalejaot! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kappalejako, ei paljoo sano mulle mitään, mutta kaipa voisin harjoitella sen tekemistä :D Kiitos paljon ;D

   Poista
 27. Moro!

  Hauska lueskella näitä "lisää höpötystä" -kommentteja. Mä kyllä kattelen mielummin ottamiasi kuvia, ja sen takia alun perin aloinkin blogia seurata. Arvostan suuresti sun tyyliä kuvaajana, ja saan itekin hurrrjasti inspistä niitä katellessa. Nyt kun säät paranee ja lämpenee, pistä vaan uutta matskua, sitä oottelen.

  Ja muuten, vaikka kangaskassit hienoja onkin, ostaisin mielummin printin jostain sun kuvasta.

  Terveisin Costo-hattuinen poika ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah hei moro! Joo pyrin pitää tän kuitenkin valokuvaus blogina :D välillä lipsun mut ei voi mitää. Sun nimi on jostain tuttu, tajusin sen vasta äsken! Ilmeisesti mun veli tuntee sut ainaki, ja paljon yhteisiä kavereita facebookissa!

   Poista
  2. Juu hyvä, hyvä!

   Oon nähny sut ainakin Saalemilla. Jeps, ollaan veljes kanssa jahdattu yökarkureita pitkin Keuruun lakeuksia.

   Poista
  3. Keuruu, kaiken pahan alku ja juuri!

   Poista
 28. Anonyymi26/3/12

  Mun mielestä myös nää ei valokuvaus postaukset on tosi kivoja ja tuo sun persoonallisuutta esiin :)

  VastaaPoista
 29. Tee semmosia postauksia lisää :) NE ON IHANIA !!

  VastaaPoista
 30. kaikki postaukset mitä sulta tulee, oli aihe mikä tahansa, kyllä luetaan ihan mielellään! ainakin täällä päin :) että anna mennä vain !

  VastaaPoista
 31. mä haluun lukee muustaki ku valokuvauksist, nää on mielenkiintosii :)

  ja toi profiilikuva on hieno :D

  VastaaPoista
 32. Kiitos paljon kaikille kommenteista, en jaksa jokaista erikseen kiittää! :)

  VastaaPoista
 33. Nää on timppa just kivoja nää höpöttely-postaukset! Ja hei huhtikuuks on luvattu kunnon kesää alkavaks, eli mennään kohta ruskettumaan katoille ja rannoille ja syömään suklaamansikoita! Jee

  VastaaPoista
 34. Anonyymi27/3/12

  nää on must mahtavii nää 'ei-valokuvaus' postaukset! tosi kivaa vaa mielenkiinnost kattoo mitä välil teet ja tollee aitoo juttuu!

  VastaaPoista
 35. höpötyspostaukset ja semmoset "turhat" postaukset on aina loistavia !! ja kun oot vielä niin mahtava kuvaa et huhhuh :3 yhistät nää molemmat samaan blogiin niin pysyn kyllä lukijana kaaaauan ♥ ja toi Planking -juttu on loistava :D piristi ihanasti tylsää iltaa kun instagrammissa pomppas vastaan :D näitä lisää ! huhu tulip paljon ruusuja..mutta mitäpä sitä risuja antamaan kun ei ole mitä antaa..kiitos vielä mahtavasta blogista ♥

  VastaaPoista
 36. juuli27/3/12

  no pitää nyt kommentoida kun kerta melkeen käskit, meitäkin jotka ei yleensä kommentoi ja itse kuulun ehdottomasti siihen joukkoon. :D ei sillä etten tykkäisi sun blogista, päin vastoin tykkään iha superina, mutta ei vaan oikein koskaan jaksa tai keksi kommentoitavaa, olisihan se vähän tylsää kun aina tulisi kommenttina että "jeejeee ihania kuvia!" sitä se nimittäin mun kohalla ainakin olisi! MUTTAJOO asiaan eli jooooo paljon paljon tällasia ei valokuvaukseen liittyviä postauksia ku nää on tosi kivoja :) ja kaikki kirppis ja dyykkaus jututki kiinnostaa !

  VastaaPoista
 37. Blogis on nytte kivan kepeä kun postaat tälläsiä lässynlässyn juttuja ja mähän tykkään!
  Eli ei haittaa mua, jatkan blogis lukua oli sulla sitte minkälaisia postauksia tahansa : )

  VastaaPoista
 38. Anonyymi28/3/12

  Nää on nyt loistavia!

  VastaaPoista
 39. venla28/3/12

  lisää vaan! postaile millon jaksat ja millon on asiaa, väkisin väännettyjä ja väkisin keksittyjä juttuja ei jaksa lukea :)sun kuvat on upeita.kiitos ku jaat ne meidän kanssa.

  VastaaPoista
 40. toi lankutuskuva sai kyllä nii fiilikset nouseen, loistava!

  VastaaPoista
 41. Anonyymi28/3/12

  Nää on tosi kivoja mutta tietenkin vielä kivempaa jos tulis useemmin postauksia=)

  VastaaPoista
 42. Saara29/3/12

  TYYPPI! sun blogis on upee ! mahtavia kuvia, olet lahjakas!

  VastaaPoista
 43. Tykkään ihan mielettömästi seurailla erityisesti kuvapostauksia, mutta nämä muutkin höpinät silloin tällöin on hauskaa luettavaa :)
  Jatka toki myös niitä ja kevään synnyttämiä kuvia odotellessa :)

  http://all-thebest-things.blogspot.com/

  VastaaPoista