5/23/2012

Carita

Tänään pakollisen aamuauringonoton jälkeen lähdin Helsinkiin moikkaamaan Meriä. Käytiin W012 muotinäytöksessä kääntymässä, jonka jälkeen kipaistiin hakemassa meidän "yhteinen" kamera Meriltä. Matkalla soitettiin Carita meille malliks. Kuvailtiin Merin kanssa vuorotellen samalla kameralla ja säästeltiin viimeisiä prosentteja akusta, toivoen että edes pari onnistunutta ruutua saatais kuvattua. Nämä kaksi kuvaa pomppas sieltä silmiini ja päätin pistää ne tänne blogin puolelle myös näytille. Huomaatteko, että taas mulla joku hullu postausmaratooni menossa? Huomenna tulee taas uus postaus, kun Celia tulee Lohjalle kuvailemaan munkaa!

Today i shot with my friend Meri. Here are few pictures of Carita!

11 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia jälleen kerran Tim! <3

  VastaaPoista
 2. Molemmissa kuvissa yhdistyy hienolla tavalla pehmeys, kauneus ja voima. Sommittelut toimii myös todella hyvin. Ainoo mikä pistää mulla vähän ikävästi silmään, on tossa alemmassa kuvassa mallin nenänpää, joka näyttää ainakin tällä mun näytöllä hieman "loistavan", eli oisko sille käyny jotain kuvankäsittelyssä? Muuten todella todella kaunista ja herkkää jälkeä! Tsemppiä jatkoon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon vähän analysoivasta kommentista, kiva saada välillä palautettakin. Joo huomasin sen itekkin jo editin puolella, mutta se on siinä alkuperäisessäkin, en tiedä oikeen mikä se on, joku halo, tai sit vaan kukka joka on nenän takana :D En tiedä miksen muokannut sitä pois. Tarkka havainto kyllä! Kiitos

   Poista
 3. Samaa mieltä Kiran kaa! mut rakastuin nähin!!! :))

  VastaaPoista