5/27/2012

Kassialma

Muutaman valokuvauspostauksen jälkeen tulee taas tällänen randompostaus. Aika kuluu törkeen nopeesti, toivottavast heti kun alkaa kesäkuu, aika hidastuisi. Se vois mennä tosi hitaasti elokuuhun asti, niin että kesä tuntuis tosi pitkältä. Ens viikolla on monia kuukausia odotettu hetki, muutto nimittäin. Ajattelin että alan pakkaamaan keskiviikkoiltana kun muuttohan on vasta seuraavana päivänä. Ihan kun lähtis vaan lomalle. Mulla on niin vähän vaatteita, että saan ne mahtumaan yhteen jätesäkkiin. Muutenkaan en ota nykyisestä huoneestani muuta mukaan, kun koneen, vaatteet ja jotain esineitä. Jos sänkyä ei tarvis ottaa, niin saisin mun kamat helposti tavalliseen henkilöautoon.
Ajattelin että vois taas tehdä dyykkauspostauksen. Viimeaikoina oon tehnyt taas sellasia löytyjä että huhhuh, tässä alhaalla tän päivänen saalis. Mutta näihin tunnelmiin. Alapuolella kuva Matiaksesta, musta ja Hennasta, huomatkaa meidän farkkuhypetys. Matiaksen ilme on vähän kärsinyt jälkikäsittelyssä, älkää pelästykö, Matias on edelleen ihan söpö.


Time goes fast. Too fast. Next week is a long-awaited move to Helsinki. Here is a picture of me, Matias and Henna and one pic of our catch :)20 kommenttia:

 1. Täytyy kai lähteä dykkaamaan, jos sieltä tollasta löytyy! wohoo!

  VastaaPoista
 2. Ihana toi farkkuhypekuva! :D

  http://guabk.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Anonyymi27/5/12

  missä te oikee dyykkaatte?

  VastaaPoista
 4. Voi tuota farkkukuvaa! :D Aww!
  Aika paljon karkkia... Namms! Kannattavaa puuhaa! (:

  VastaaPoista
 5. Anonyymi27/5/12

  oon iha in lööv! Matias on kyllä söpö mut niin oot kyllä säki! :)

  VastaaPoista
 6. hahahah matias..ootte ihania!

  VastaaPoista
 7. Anonyymi29/5/12

  mistä roskiksista????

  VastaaPoista
 8. Anonyymi29/5/12

  Mitä matiaksen naamalle on tos kuvas käyny? :O

  VastaaPoista
 9. Anonyymi29/5/12

  Siis käyttekö te niinkö joissaki kauppojen roskiksia kaivelemassa?!. Onko ne vanhoja vai miks ne on heitetty pois?! Ja onko se ees luvallista? jaa ihan kun matias ois aika pahasti murjottu:Dd käsi tais livetä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauppojen joo, usein niis on pvm mennyt umpee ja on luvallista jos ei liikuta kielletyllä aluella tai rikota mitään :)

   Poista
 10. Anonyymi3/6/12

  Hei, sinulla on upeita kuvia! Saanko kysyä, mikä kamera ja obu sulla on käytössä esim. hääkuvissa?

  VastaaPoista