7/05/2012

Kälä kälä

Ennen kesää ajattelin että kesällä kuvaan tosi paljon, samaan tapaan kuin viime kesänäkin, noh kesäkuu on nyt mennyt ja taisin kuvata pari kertaa ellei duuneja lasketa. Voi johtua ehkä siitä että tässä oli se muuttohärdelli, niin kuvaaminen on vähän jäänyt. Mutta ei se mitään, vielä on heinäkuu aikaa kuvailla ja aijon ryhdistäytyä! Tällä hetkellä kuvailun lisäks kaipaan kuumuutta ja aurinkoa. Mun iho alkaa jo näyttämään siltä ku se ei ois aurinkoa nähnytkään. Mutta vielä on aikaa helteillekkin, toivottavasti. Mites teijän kesä on lähtenyt käyntiin? Onko kukaan ostanut kesäks longboardia?
Kuvitukseks tässä vielä yks kuva Brandin Erikasta.

23 kommenttia:

 1. Hihhii näin sut eilen kampissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ohoho missäs olin ? :)

   Poista
  2. kävelit ohi siitä metron ja bussiaseman välistä :)

   Poista
 2. Joo meikä aineski on hommannu lonkkarin kesäks =D ekaa kesää ikinä rullaillen mutta se on rakkaus <3 kun vielä sais jonkun kaverinkin ostamaan niin olisi joku jonka kanssa rullia =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. uuuuuuu jeee hyvä! kyllä ne kaveritki pikkuhiljaa innostuu, kokemusta on!

   Poista
 3. Yea, postauksia kaipailen :( Kesä lähteny oikein hyvin chillaten, ilman duunia... Ja kyllä ostin lonkkarin, feilasin 2 kertaa ja nyt en tiedä missä lauta on :( Voin samaistua, MISSÄ olet aurinko ja lämpö?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. waat, hävititkö laudan? :DD

   Poista
  2. Tota, siin kävi vähän niin ku molemmil kerroilla olin sairaalassa et lauta laitettiin piiloon multa, enkä oo vieläkään löytäny sitä :D lol

   Poista
 4. Mun poikaystävä hommas mulle maailman khuuleimman iha normi skeitin, leikin että se on lonkkari ja fiilistelen yksin metän keskellä olevia teitä :D: vähän vaan säälittävää! Meillä on ainaki just nyt hirveen kuuma, viikonlopuks hellelukemia luvattu ja beachfutis-turnaus tulossa: täydellinen kesä :))

  pulisonkinaisesta.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo täälläki oli tänää lämmin huomen kans pitäis olla :)

   Poista
 5. Anonyymi5/7/12

  huomaa kyllä että kuvaukset olleet vähissä. jälki alkaa hiipumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin! Tauon jälkee ku kuvaa niin sen huomaa, pari kertaa kun kuvailee niin taas on täysis voimis :)

   Poista
 6. Pari kaveria kannusti (tai painosti...) hankkimaan lonkkarin, ja meikä on nyt sitten rullaillut ihan fiiliksissä ties minne, ja just huipputyyppien seurassa :)) Tai sitten yksinään keskellä yötä pitkin hiljaisia katuja, ihan parasta. Muutenkin, tää elämä tuntuu olevan täydellisesti mallillaan ja kesä on vuodenajoista se parhain :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kesä on todellakin paras, ja hyvä ku ostit! Se vaan on parasta rullata iltasia/yöisiä katuja kesällä<3

   Poista
 7. Anonyymi8/7/12

  Itekki hommasin elämäni ensimmäisen lonkkarin! Lushin Lopezin nimittäin. Huomenna pitäs saapua postisedän tuomaan paketti ovelle ja sit eiku rullailee!!

  VastaaPoista
 8. beauty♥
  was würdest du davon halten wenn ich dich in mein blogroll einfüge?
  klick hier♥ damit es gerecht bleibt :)
  würde mich sehr freuen!

  VastaaPoista
 9. hi. I don't get a word of what you're writing, but I love love love your photos. this is my new favourite photo blog! regards, marie from norway.

  VastaaPoista
 10. joo mie hankin myös lonkkarin alkukesästä :-) oon kans samaa mieltä noist öisist kaduista, ah rakkautta! kaikkee hyvää sulle tää on yks mun suosikkiblogeista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jeee kiva kiitos! hyviä rullaushetkiä sulle ;)

   Poista
 11. Anonyymi17/7/12

  Meikä hankki viikko sitte Long Islandin Eveningin, eka oma lonkkari mulla :D Harmi vaan ku sataa melkee koko ajan, nii ei oo pahemmin päässy rullaamaan sillä, mutta kyllä tossa yks vähän päälle 7km lenkki tuli heitettyy :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jooo nää sateet on niin aanuksesta! mut eiköhän noita rullauskelejä vielä tuu :)

   Poista