7/25/2012

Vaatteet on mun aatteet!

On muuten vuorossa mun blogin ensimmäinen vaatepostaus! Istuskelin yksin kamerani kanssa ja ajattelin että voisin päivitellä blogin puolelle vähän kuvia itsestänikin. Raivailin huoneeseen vähän tilaa, tein kamerajalustan puuarkusta,tuolista,kajarista ja sukasta ja viritin salaman. Hetken aikaa kekkuloin kameran edessä toivoen, että naapurit ei nää, mun ikkuna on nimittäin sisäpihalle päin.

Huomasin muuten sellasen asian kun selailin vaatteita kuviin, että heti kun muutin pois Lohjalta aka kirpputorien luvatusta maasta Helsinkiin, en oo ostanut yhtään vaatetta, tai ehkä pari. Täällä ei löydy kirpputoreilta koskaan mitään, johtuen ehkä siitä että kilpailu on paljon kovempaa ja vaatteiden löytämiseen tarvii paljon enemmän tuuria. Pienempien paikkakuntien kirpparit taas pursuu aarteita, plus niissä harvemmin on sen tyylisiä ihmisiä joita kiinnosttaa samat vaatteet kun mua, ainakaan Lohjalla. Pitäis joskus tutustua paremmin Helsingin kirppistarjontaan, ehkä täälläkin voi löytää jotain. Mitkä on teijän lempikirppareita Helsingissä? 


Silkjacket/Secondhand - Tshirt/Secondhand - Jeans/h&m - Snapback/Topman 
Denim jacket/Secondhand - Vest/Topman - Shorts/Secondhand - Snapback/Topman - Shoes/Secondhand


30 kommenttia:

 1. Valtterin kirpparilla eli Vallilan makasiineilla tulee hyviä löytöjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon nyt käyny parina sunnuntaina siellä kääntymässä ja aina lähtenyt pettynäänä pois :( Ehkä vaan huono tuuri

   Poista
 2. Mä itte tykkään paljon Hietalahden kirpputorista, sunnuntaisin aamulla kannattaa mennä etenki jos paistaa aurinko koska siellä on sillon tosi paljon myyjiä mut myös paljon ostajia. Arkipäivinä (ma-pe)sinne ei kannata mennä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo luulen että näin kesällä se vois olla parempi ku valtteri :)

   Poista
 3. Anonyymi25/7/12

  Mun on nyt pakko kysyy et miten oot saanu ton sivupalkin noi jutut nii lähekkäin toisiaan? Esim toi blogilista ja bloglovin juttu on nii lähekkäin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koodissa oon tiivistänyt niitä :)

   Poista
  2. Anonyymi25/7/12

   joo tiedän sen, mut et sattuis yhtää ees muistaa mistä kohtaa kun kävin koodia läpi enkä löytäny mitää :(

   Poista
  3. Onkin muuten niin että ei oo tehty mitään tolle kun kävin läpi nopeesti. ihan normisti menee tavallisella rivityksellä noin :)?

   Poista
 4. siis mitä vittua, miksei mun itselaukaisinkuvat onnistu näin?! hienoimmat asukuvat hetkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitti paljon Nata! :) Otetaa susta joku päivä asukuvat?

   Poista
 5. Samaa mieltä! Pikkukylien kirppiksistä löytää niin paljon helpommin kaikkia ehania vaatteita! Harvemmin löydän helsingin kirppiksiltä mitäääää..

  VastaaPoista
 6. Näin sut sunnuntaina Valtterissa silti, hehee! Mutta en uskaltanu tulla puhumaan :( Eniveis, sulla on mahtava blogi ja ihailen sua valokuvaajana ihan järkyttävän paljon :) keep going!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooooooooo kiitos paljon sulle! Oisit vaan tullut;) Tai ehkä ihan hyvä että et tullu, olin valvonu valtteriin asti ja olin semi laginen, niinku varmaa naamasta näky :D

   Poista
 7. Mäki näin sut yks päivä, kävelit vastaa kampista foorumii mut tilanne meni nii nopee etten kerenny sanoo mitää :D

  VastaaPoista
 8. Hietalahden kirpputori on kiva! :) sielt löytyy aina. Ja hienoja kuvia taas :)

  VastaaPoista
 9. Jostain syystä oon huomannu, että pikku paikkojen kirpputoreilta löytyy parempi kuntostakin tavaraa? Makee asu kokonaisuus!

  VastaaPoista
 10. Hei eka on cool. Oot laittanu sen tolleen simppelisti creepyksi. Nice . !

  VastaaPoista
 11. Itsepalvelukirppareista Lauttasaaren Oranssitori on kyl tähän asti ollu mun lemppari, ku en oo oikeen vielä Espoosta ehtiny lähtee tutkii Hesan keskustan kirpparitarjontaa. Lähetää joskus yhes tutkii!

  VastaaPoista
 12. you look pretty nice dude!
  :)

  VastaaPoista
 13. Anonyymi27/7/12

  näin sut eilen kallios ulkokirpparil (jos se siis olit sinä) jaja piti tulla juttelee ja kehuu sun blogin ihania kuvia, mutta enpä uskaltanu...maybe another time then :)

  -anna

  VastaaPoista
 14. sulla on kyllä magee tyyli ! miehille tosiaan löytyy aika heikosti vaatetta kirpuilta. Fidat ja Uffit on välillä aarreaittoja, Hietsusta löytyy aina jotain. kuulemma Keravan Fidalla tekee mielettömän hyviä löytöjä, syrjäisempi sijainti tuo taas etuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti hanna! Joo aika nihkeetä on kyllä, nyt taas muutama uus löytö tullu jee!

   Poista
 15. Iisalmen kirppiksiltä jos löytäisit MITÄÄN muuta kuin mummojen käytettyjä alushousuja niin antaisin sulle mitalin. OIKEESTI.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos se ei olis niin kaukana, tulisin kylpee mummojen juttuihin <3

   Poista