8/14/2012

Sanni / BRAND


Viikon sisään ollu muutamat testit, se varmaan näkyy blogissakin. Nyt on vielä kaksien testien kuvat tekemättä. Semi photoshop maratooni meneillään siis, mutta piti tähän väliin tulla postaamaan nyt pari :)

Model: Sanni / BRAND, Makeup: Iris Lindholm

13 kommenttia:

 1. Anonyymi14/8/12

  upeita kuvia!:)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi14/8/12

  mitä toi brand meinaa nois ja mitä testikivii?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Brand on mallitoimisto. Tim ottaa aloitteville malleille TESTIkuvia :)

   Poista
 3. Anonyymi14/8/12

  alkaa olemaan aika tylsiä sun kuvat nykyään....pelkkiä mallikuvia joissa samat poseeraukset jne. sun blogi oli ennen paljon tunnelmallisempi rakastin sitä sillon! sun kuvissa oli fiilistä ja tunnetta jotenkin, sun kuvia oli ihana katella sillon. mallit oli persoonallisen näkösiä ihmisiä ja mielenkiintosia. nykyään täysin identtisiä ja tylsän näkösiä malleja just tolta brandiltä poseeraamassa, oon surullinen. se on sääli että tää blogi on muuttunu tylsäksi koska tykkäsin tästä niin paljon sillon! :------( myää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, harmi :( Vaikka nyt hetken on ollut paljon tälläsiä "tavallisempia" kuvia, niin kyllä tulee vielä niitä perinteisempiä mun kuvia :)

   Poista
 4. Anonyymi14/8/12

  beautiful pictures ;)

  VastaaPoista
 5. Mä en pidä itseäni minään suurena muotikuvien ystävänä, mutta aina mä vaan ihmettelen miten hienosti sä sen tyylin taidat. En tiedä yhtään millasia "testikuvien" kuuluu olla, mutta sitten kun joku päivä pääset testien sijasta kuvailemaan näistä malleista jotain mielikuvituksekasta ja visuaalisempaa, niin en uskalla edes kuvitella miten hienoa jälkeä silloin tulee :)

  VastaaPoista
 6. love the photos of your blog...Beautiful:)

  If you have time pls check out mine, There are photos from around the world. If you like, you can follow on bloglovin and I will follow right back;)


  EDGYMIX Bloglovin
  EDGYMIX-TRAVEL FOR FASHION

  VastaaPoista
 7. Anonyymi19/8/12

  En tajua miks pidät tota kuvaa tuolla ylhäällä bannerissa (?)...toi missä on toi sama blondi tyttö x2. Mielestäni ehdottomasti huonoin mallinasi ollut, olet ottanut monia muita niin upeita kuvia. Ei siis pahalla hänelle eikä kellekkään mutta sulla on vaan niin paljon upeampiakin kuvia!!

  VastaaPoista
 8. Anonyymi22/8/12

  saanko udella että mistäs tilaat ne sun kangaskassit ja paidat? olisin kiinnostunut värkkäilemään omia sellaisia, mutten tiedä mistä tilata niitä?

  VastaaPoista
 9. Anonyymi25/8/12

  Hei, ootko miettiny että tekisit jossain vaiheessa kysymyspostausta?

  VastaaPoista