9/05/2012

Kallion kulmilla!

Taas vähän erityyppisiä testejä! Tällä kertaa mallina oli Brandin tyttö Steffi ja assariksi lähti Mira. Lähettiin kuvailemaan ulos Kallioon, joka olikin yllättävän kuvauksellinen , tai toimi ainakin tosi hyvin tämän tyyppisissä kuvissa.
Lisätkääs muuten seurantaan mun facebooksivu, siellä on aina vähän eri kuvia kun blogissa, sivulle pääsette TÄSTÄ, tai sivupalkista :)

Couple photos of Stephanie from Brand. Follow my facebook page, there is more photos. You can find it from sidebar or HERE! Thanks Mira for being assistant.15 kommenttia:

 1. Miten tonne katolle pääsee? :)

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa duunia, upeita kuvia!

  VastaaPoista
 3. Upeita kuvia taas jälleen kerran! Tykkään erityisesti noista mustavalkoisista. <3

  Pitääkin käydä fanittamassa FB:ssa. :)

  Tervetuloa muuten kaikki valokuvauksesta innostuneet osallistumaan blogiini valokuvakilpailuun - luvassa kiva palkinto! :)

  VastaaPoista
 4. Vau, mallilla on jalat kuin (tämä on kohteliaisuus) ravihevosella, huh! Näissä on kyllä tyyliä ja pitkästä aikaa Kallio tuntuu esiintyvän ihan erilaisessa kontekstissa asuinalueena, kuin mitä yleensä: ei kliseenä. Helposti olisi voitu saada aikaan mässäilevän "rönttömäinen" lopputulos, borea. Nyt osuu ja uppoaa mestan käyttäminen näinkin "classyssa" tarkoituksessa. Tekee kuvista heti kiinnostavampia. Mallilla hyvä look.

  VastaaPoista
 5. Oon totaalisen rakastunut näihin kuviin. :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi6/9/12

  Pakko kysyä jo pidemmän aikaa mietityttänyttä asiaa!

  Kun kuvailet upeita, äärettömän laihoja tyttöjä, niin mitkä ovat omat asenteesi kauneuihanteita kohtaan? Oletan että olet hetero (ei siis homoissa mitään pahaa muttei ainakaan blogin kautta ole tullut seksuaalisuutesi esille?), niin oletko kriittinen tyttöjen ulkonäköä kohtaan? Kammottaako kurvit kaikkien noiden upeiden laihojen tyttöjen kuvaamisen jälkeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh mikä kommentti! Harvemmin saan näin syvällistä kommenttia :D
   Mutta olen siis ihan hetero, vaikkei se ilmeisesti niin selvästi välity blogistani.
   Mun mielestä jokainen saa olle sen kokoinen kun haluaa, enkä katso läskejä enkä laihoja mitenkään kauheen kammoksuvasti. Mun mielestä on vaan kiva kuvata laihoja kimmoja. Usein laihuutta kritisoidaan paljon, mutta mä ainakin annan propsit näille mallitytöille jotka saa pidettyä itsensä siinä kunnossa, se on varmasti raskasta.
   Se että tykkään kuvata tietyn näköisiä tyttjä, ei tarkoita että kaikkien tyttöjen pitäisi olla yhtä laihoja. Kurvit ei siis kammota :D

   Poista
 7. Anonyymi6/9/12

  upeita kuvia sä otat!
  Ainoo mikä häiritsee, on se että mallisi ovat usein aika samannäköisiä. pitkiä, hoikkia, useimmiten vaalea ja pitkätukkaisia. Kaisa ja Linda erottuvat edukseen kylläkin aina joukosta. Onko mahdollista että kuvaisit vaikkapa lyhyempitukkaisia tyttöjä ja muutenkin ei niin tavallisen, kauniin kylläkin, näköisiä tyttöjä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tottakai kuvaan erinäkösiä malleja jos vaan löytyy. Nyt oon kuvaillut brandin tyttöjä, niitä ketkä tarvitsee lisää kuvia :)

   Poista
 8. Näistä mä tykkään! Kivoja, jotenkin toi ihan basic miljöö-ihan basic mustaa toimii erittäi hyvin kombona. GGGreat.

  VastaaPoista
 9. Anonyymi13/9/12

  Hyvä ku poistit karvat! Better! :)

  VastaaPoista