11/06/2012

Kallion kuulein gängsteri swäk

Kuukausien aikataulusäätöjen jälkeen saatiin sovittua Lauran kanssa kuvauspäivä viime lauantaille!
Mukaan tuli auttamaan Lauran kaveri Jenni ja sen puoli vaatekaappia. Kasattiin vaatteista kolme eri lookkia ja sit vaan laitettiin menemään. Mitä tykkäätte? Kääntääkö joku? ;)

After months of arranging our schedules, we finally managed to arrange a day for photoshoot with Laura last Saturday!
There were also Jenni, who’s friend of Lauras and half of her wardrobe. We compiled three different looks and then just went for it. What do you think?


Model: Laura/Brand - Makeup&Hair: Neea Kuparinen

13 kommenttia:

 1. siis mikä toi sohva on, onko se uusi? vai muokattu kuviin? :D huikee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ohhh. niin hieno. ja hei upeita nää kuvat myöskin! ihania blingistailauksia myös, noi glitterikengät on mun lempparit :)

   Poista
  2. Kiitod paljon Peeta!

   Poista
 2. Anonyymi6/11/12

  Noissa sohvakuvissa näkyy inhottavan selkeästi muokkauksen rajat. Esim. sohvan reunoista ja mallin päästä, näkyy että siitä on varmaan selective colorilla muutettu värejä :/ Muuten kyllä ihan huikeita kuvia taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nimmpä näkyy vähän ärsyttävän selkeesti. Isommassa versiossa noi raha oli jotenkin smootimpi. Pitääpä korjailla kun kerkeen

   Poista
  2. Laurahan se siellä! Joo noi sohvakuvien rajat pisti munkin silmään, mut kolmas kuva on kiinnostava ja ihana, tykkään.

   Poista
  3. Jees, tuli korjattua ne nytten vähän paremman näkösiksi :) Kiitti Kaisa. Millon nähdän?;)

   Poista
  4. Oon laittanu sulle pariin kertaan tekstaria, mut en sit tiiä mis vika kun vastausta ei oo tullu. ;) Voi kyl johtuu munkin kännykästä, se on ihan paskana, uus kohta kuvioissa.

   Nähdään pian pian! :) Vklp tai jotain? Muutan tyyliin melkeen sun naapuriin muuten joululomalla viikoksi.

   Poista
 3. Anonyymi6/11/12

  After months of arranging our schedules, we finally managed to arrange a day for photoshoot with Laura at last Saturday!
  There were also Jenni, who’s friend of Laura’s, and half of her wardrobe. We compiled three different looks and then just went for it. What do you like?

  VastaaPoista
 4. toi toka lookki on magee :)

  VastaaPoista
 5. Hyi tossa kolmanneks ylimmässä kuvassa on pelottavat noi kädet!!! Mutta tosi kivoja kuvia, tosi siisti tunnelma etenki noissa sohva kuvissa :)

  VastaaPoista
 6. Herkkukuvii! ps. haluun ton sohvan..

  VastaaPoista