11/29/2012

Skin Retouching Tutorial

Melkeen vuosi sitten tein pienen oppaan miten korjata iho. Nyt päätin repostaa tän, koska varmaan aika monilta jäänyt näkemättä silloin :)
Kysykää taas jos tulee jotain kysymyksiä mieleen. Muistakaa, että mitä enemmän näkee vaivaa ja käyttää aikaa ihon muokkaamiseen, sen parempi siitä tulee. Kaikki säädöt on myös kuvakohtaisia ja ei välttämättä toimi toisessa kuvassa samalla tavalla.


I was requested to do a tutorial for photoshopping skin. Just ask, if any questions pop up to your mind. Remember that the more you spend time for photoshopping skin, the better the outcome will be. All adjustments are specifically picked for different images, so they might not work the same way for each photo.15 kommenttia:

 1. tää on hyvä!!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi29/11/12

  Mun mielestä tunnisteena pitäs olla kauneuden sijaan luonnoton kauneus........ ymmärrän kyllä että valokuvaajana sun pitää tehdä kuvista mahdollisimman esteettisiä, mutta silti pidän sitä vääränä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tehdään erityisesti kaupallista kuvaa, ihon käsittely on välttämätöntä. Karu totuus. Viimeaikoina tästä on ollut paljon keskustelua, mun mielestä ihon ja kuvien käsittely muutoinkin ei ole välttämättä väärin, vaan ihmisten ja erityisesti nuorten tietoisuuteen tulisi saattaa se mitä kuville oikeasti tehdään, ja saada he ymmärtämään että mallit ovat samanlaisia kuin me muutkin. Käsitelty kuva on oma juttunsa, se esittää sitä mitä sillä kulloinkin halutaan esittää, harvoin mallia itseään omana persoonanaan. Minusta nämä tutoriaalit ovat siinä mielessä hyviä, että kuka vain näkee before and after meiningillä mitä kuvalle muokkauksessa tehdään.

   Poista
  2. aivan loistavasti sanottu. kuvat ovat pysyviä, ihon epäpuhtaudet ei :>

   Poista
 3. Anonyymi30/11/12

  Sun blogista on tullut tylsä ja huono. SAD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi! Voisitko kertoa mitkä asiat on mennyt huonompaan suuntaan?

   Poista
 4. Anonyymi3/12/12

  En oo sama kirjotta kuin tän kommentin kirjoittaja, mutta kerron oman mielipiteen. Jotenkin tuntuu, ettei tää blogi oo enää niin maanläheinen. Kaikki kuvapostaukset on ammattimalleista ja kaikenlaiset luovat postaukset mitä esim. vuosi sitten oli on jääny melkein kokonaan. Olkoonkin, että tää on valokuvausblogi, mutta olis kiva lukea enemmän Bts:ää, tatuoinneistas, piirroksista yms. + videot missä höpötät kaikkee olis iha siistejä :D

  "kaikki hyvä loppuu aikanaan" pyri kumoon toi väite!

  - JJ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tiiän kyllä mitä tarkotat! Kuvaan nykyään tosi paljon kotona testejä, ja ne on aika iso osa mun kuvausta tällä hetkellä, niin siitä johtuen ehkä täällä blogissakin ne on saanut aika ison osan. Yritän kyl keksiä jotain muuta ettei ihan pelkkää testimatskuu ois täällä. Kiitos kommentista! :)

   Poista
 5. Anonyymi6/12/12

  Hei, tee säkin tällänen! Tosi kiva idea:)
  http://coolnbored-peeta.blogspot.fi/2012/10/kassiterveisia-lukijoilta.html

  VastaaPoista
 6. sofie7/12/12

  Moi! Mitä valoa käytät?

  VastaaPoista
 7. Anonyymi18/12/12

  Jos saa heittää postaustoiveen niin olis kiva lukea, miten saa tehtyä vintageväriefektejä photarilla!

  VastaaPoista
 8. Anonyymi5/1/13

  Kyllähän nenänpäässä saisi olla kiiltopiste. Myös huolellinen kuvausehostus vähentää tätä muovittamisen tarvetta.

  VastaaPoista