11/06/2012

Taikalamppu!

Peruspoppoolla kuvailtiin tänään vaihteeksi testejä, mutta tällä kertaa päästiin ulos meidän kämpästä ja suunnattiin niinkin kauas, kuin meidän alakerran kahvilaan. Tai kuvailtiihan me sisälläkin :)
Postaan todella paljon blogiini näitä testikuvia ja mietin että kaipaisitteko te jotain toisentyylistä postausta näistä testeikuvauksista, kuin pari behind the scenes-kuvaa ja lopulliset työt? Heitelkää jotain ehdotuksia, niin voisin ehkä jotenkin rikastuttaa näitä postauksia :) Käännös?


We were shooting tests pictures with the basic crew today. But this time we actually got out my apartment and ended up to a cafe just downstairs. Except we also shoot a little inside :)
I'm posting quite a lot of these test photos to my blog. And I was wondering are you missing out something? I mean something else than behind-the-scenes pics and the actual finished work. Give me so ideas so I could spice up the posts!


Model: Anna/BRAND - Hair&Makeup: Neea KuparinenJo pitkään suunnitteilla ollut juttu toteutui tänään, nimittäin saatiin Jeren kanssa aikataulut sopimaan ja Jerppa pääs tekee tukkaa testeihin. Sen verran hyvältä näytti, että yhteistyötä jatketaan :)

Model: Anna/BRAND - Hair: Jere Tienhaara - Makeup: Neea Kuparinen


13 kommenttia:

 1. oih, taikalamppu on jotain niin täydellistä!! oon lukioaikana istunu siel hieman liikaa :DD

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia ja ihania hiuksia! :)

  VastaaPoista
 3. Vaik onki testikuvauksia, nii voisit vaik vahan avaa kuvauksia teemaa. Tai miks/miten paadyitte just tohon meikkiin/vaatteisiin/settiin/? Ihan hyodyllista itelleki myohemmin.

  VastaaPoista
 4. voi että! on se sisko vaan niin etevä meikkaamaan! :--) hih! hienoja kuvia myös tim!!

  VastaaPoista
 5. Anonyymi7/11/12

  Tuo " are you missing out something?" on vähän huono, tarkoittaa ennemminkin "jääkö teiltä jotain huomaamatta", vaihda se johonkin muuhun.
  Minä kaipaisin sinulta joskus jotain ihan muuta kuin näitä testikuvia.

  VastaaPoista
 6. toi eka kuva on kyllä nii mahtava! ja upeet meikkaukset taas kerran :)

  pulisonkinaisesta.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. Toi kolmas kuva on tosi kiva! C:

  VastaaPoista
 8. Ihana tuo toka vika kuva! AH!

  VastaaPoista
 9. tosi kauniita kuvia ja ihania hiuksia!!

  VastaaPoista
 10. Näistä testikuvista oon tykännyt ehkä eniten. woou!

  VastaaPoista
 11. Mahtiruutuja!! :--)

  VastaaPoista
 12. tuo eka kuva salpaa hengen. ihan mielettömiä taas. silmät tippuu

  VastaaPoista
 13. Anonyymi3/12/12

  Nää on kyll ihan mun alltime suosikkeja sun kuvista! Toi malli ja meikki ja hiukset ja tunnelma ja värit ja ah! Kaikki vaan natsaa! :D Ihania!

  VastaaPoista