12/25/2012

Piipusta inee!

Joulu oli ja meni, vietettii sitä perheen kanssa niiden uudessa kämpässä Espoossa. Vihdoin nekin pääsi pois lohjalta! Halleluja! Käytiin ennen pukkia kuvailemassa Nellan kanssa talon edessä vähän asukuvia :) Miten teidän joulu meni?

We went to do a little photoshoot with Nella before the santa claus came in through the chimney

 

13 kommenttia:

 1. Anonyymi25/12/12

  wtf tämä on, nyt on JOULUPÄIVÄ JA HUOMENNA TOINEN JOULUPÄIVÄ, ei joulu oo menny mihinkään vielä?? voi teitä nuoria ko kiirehitte noin

  VastaaPoista
 2. Anonyymi25/12/12

  tekisit mieluummin tälläsen curvesin....... etkä sellasii yber violettei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää edit ois ihan liila tietyssä valosa myös. Mutta voisin tehdä tän tyyppisen joo!

   Poista
 3. Ihanan lumisia kuvia! :)

  VastaaPoista
 4. I can has blue snow och purpletrees here in Finland, that is'es called's the a aurora borealis. :PpPppp

  VastaaPoista
 5. voi, upeita lumisia kuvia :)

  VastaaPoista
 6. Tosi ihania kuvia sulla (-: Ihastuin tohon vikaan kuvaan jo facebookissa ja aattelin, että 'oijoi pakko mennä kattomaan koko postaus, mitäköhän kuvia siellä mahtaa vielä olla'. Tykkäsin siis paljon!

  VastaaPoista
 7. Aattelin ostaa ton adobe photoshop elements 10 editorin ni tiiätkö onko se hyvä? Tai siis kyl mä uskon et se hyvä on mut jos tiiät et onks se semmone mil voi just säätää noit värei ja valaistuksii ja tälläsii perus juttu myös? Ja mikä muokkaus ohjelma sulla olikaa? :) En ymmärrä näist nyt viel hirveesti :D Kiitos jos vastaat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi28/12/12

   En oo tim mutku tim ei oo vastannu nii kai mä voin :D joo siis elements on semmone perusmuokkausohjelma et ihan suosittelen sen ostamaan jos ei oo varaa/haluu maksaa tosta photoshop CS6:sta melkein tonnia :) itellä oli enne photoshop elements mut se vähä junnas kehitystä yhes vaihees nii ostin ton CS6 :) elements on hyvä ku sil voi tehä nuo perusmuokkaukset aika iisisti!

   JJ

   Poista
 8. Aivan ihania kuvia ja tykkään kyllä sun blogista ihan tosi paljon! :)

  VastaaPoista