1/24/2013

Pienelle matkalle

...olisi kiva lähteä. Itse olen vuosi vuodelta entistä vähemmän talvi-ihminen. Lapsena talvi vielä nappasi, mutta nykyään olen tajunnut sen miten epäinhimillinen vuodenaika talvi on. Pimeetä ja kylmää, no thanks. Jo syksyllä teki mieli ottaa kameran kanssa äkkilähtö jonnekkin lämpimään koko talveksi. Muutenkin olis kiva saada kuviin vähän vaihtelua suomen maisemille. Heti kun raha-asiat ja matkaseura on kunnossa niin se on menoa sitten! 

Oon miettinyt että olis kiva lähte kuvaamaan Etelä-Afrikkaa, Cape Towniin. Näin joskus jotkut editorialit jotka on kuvattu siellä, törkeen makeeta. Sinne on päästävä joskus! 
Toinen paikka jossa olis kiva käydä on New York. Ei tosin mikään lämmin paikka talvisin, mutta kuitenkin olis siisti päästä kuvaamaan kaikkiin erilaisiin kaupunkiympäristöihin. 
Kolmas paikka on Malta, jossa kuvaamisen ohessa varmasti sais ajan kulumaan muutenkin, esim rannoilla jotka näyttää näin talvella hyvinkin houkuttelevilta. Maltaan matkaaville löytyy hyvää tietoa TÄÄLTÄ.
Kesällä olis siisti lähteä kavereiden kanssa roadtripille eurooppaan lonkkareitten kanssa. Ois törkeen rentoo ajaa minne huvittaa ja samalla käydä kruisailemassa ja rannoilla :) No, mutta katotaa minne lähdetään ensimmäisenä. Toivottavasti pian!


21 kommenttia:

 1. Anonyymi24/1/13

  http://pictureputtonen.blogspot.fi/2013/01/taalta-tullaan-maailma.html

  no huhhuh?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi24/1/13

   lol ano :D Mikko toki on ainoa joka haluaa matkustelemaan... tai siis nii timihä on iha oikee copycätti huhu!!1

   Poista
  2. Anonyymi24/1/13

   samalla lailla muokattu kuva ja sama linkki tosta maltanjutusta??

   Poista
  3. Anonyymi25/1/13

   Pientä mainostusta? :-)

   Poista
  4. Joo tää oli tällänen pieni yhteistyö! :)

   Poista
  5. Tsot tsot, piilomainonta on Suomessa tuomittava rikos.

   Poista
  6. Anonyymi25/1/13

   Nyt kyl vähä laski pisteet tän postauksen myötä...

   Poista
  7. Eino: Yhteistyö on mainittu tunnisteissa!

   Ano: Harmi, en muutenkaan ymmärrä mikä ongelma joillain on matkailupostauksen kanssa? Rehellisesti olen kertonut muutaman matkakohteen jonne haluan matkustaa tulevaisuudessa kuvaamaan.

   Poista
  8. Kappas, kyllähän se nyt suurennuslasilla etsien löytyikin...

   En usko, että kellään on ongelmaa matkailupostausten kanssa. Tää postaus vaan on huomattavasti huonompi kuin muut sun postaukset ja tästä kyllä valitettavasti huokuu se, miksi olet postauksen tehnyt. Helppoa rahaahan nämä toki on, mutta vähän voisi silti panostaa. Äläkä käsitä väärin, tykkään sun blogista ja ois hyvä, että sen taso säilyis jatkossakin. Sitä varmasti on anonyymikin edellä tarkoittanut :).

   Poista
  9. Okei, ensinnäkin olen huono kirjoittamaan, kuvat on mun vahvuus. Varmasti kaikki on sen jo huomannut että mun teksti ei ole ihan parhaasta päästä. Matkoilla en ole käynyt joten postaukseen ei ollut mahdollista laitta omia kuvia enkä postaa blogiini muiden kuvia. Tein postauksesta niin hyvin kuin vaan pystyin mun resursseilla sain tehtyä.

   Poista
 2. Olin kolme vuotta sitten new yorkissa ja se on ihana! oon lähössä vaihtoon elokuussa ja ekat päivät kuluu siellä :) en malta oottaa!

  VastaaPoista
 3. Opiskeletko sä muuten jossain vai onks multa vaa menny ohi? :-D ja jos et niin onko sulla mitään suunnitelmia että hakisit jonnekkin opiskelee kuvausta, vai ajattelitko pompata suoraan työelämään mikälisikäli saat töitä esim just muotialalta? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valmistuin vajaa kaks vuotta sitten media-assariks eikä koulu enään nappaa. Toivottavasti duunia vaan :)

   Poista
 4. Anonyymi24/1/13

  Mulla tuli mieleen vaan tällänen kysymys, että mitä objektiivejä sä omistat ja mitä niistä käytät useimmin? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kätyän eniten sigman 50mm 1.4, ja sen lisäks omistan canonin 85 1.8 ja 17-40 4L :)

   Poista
 5. Anonyymi25/1/13

  onko sulla joku ongelma mikon kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, miks olisi? Ollaan mikon kanssa ihan kavereita

   Poista
 6. Hei alhainen mainostaja, ens kesänä lähdetään sinne reissuun!!!

  VastaaPoista