1/21/2013

Tässä talvinen muokkaus kuviin!

Jottei kokonaan unohdu valokuvaushöpinät tästä blogista, on aika julkaista uusi Actioni, joka toimii ainakin superhyvin talvisissa ulkokuvissa.

My new winter action! You can download it HERE. How to install it? Click HERE.Näin saat actionin toimimaan:

1) Actionin voit ladata TÄSTÄ !
2) Avaa haluamasi kuva photoshoppiin, valitse window > actions
3) Actions ikkunan oikeassa yläkulmassa on nappi, jonka takaa löytyy "load actions", paina sitä ja etsi ladattu action.
4) Kun action on ladattu, valitse se listasta ja paina playnappia alhaalta


9 kommenttia:

 1. Anonyymi21/1/13

  MAHTAVAAA!!!!!!!!!!!!! OOT PARSA!!!!! PUSPUS RAKASTAN SUA T. IHAILIJASI ;))) mistä ton sun photaris vois lataa? linkkii`?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mun photarin :D hahahhahahaahh kiitti!
   Esim täältä voit ladata ilmaiseksi kokeiluversion: http://www.adobe.com/cfusion/tdrc/index.cfm?product=photoshop&loc=en_us

   Poista
 2. hei dude kiitos!

  ja tarviin sun apuu! oon monesti tehny jotai superjuttuja kuville ja oon ajatellu tallentaa ne, mut aina se jää just siihen ku en osaa.. enkä jaksa googlettaa, en ikinä ymmärrä niist mitään :D niin kerro pliispliis lyhyesti ja sillee et hidasälyisetki ymmärtää miten saat tallennettuu ton actionin? (curvesin osaan kyl tallentaa, edistystä)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun oot tehnyt actionin, se tallentuu automaattisesti, ainakin jää sinne listaan. Jos haluut jakaa sen, niin valitset sen actionin, ja sit siellä oikeassa yläkulmassa on pieni nuoli alaspäin, valitse se ja sieltä "save action" :) Onnistuuko=?

   Poista
 3. aaaa siis mun pitää ennen kaikkea "laittaa se tallentumaa"? ensin valitsen "uusi action" ja sit alan taikoo ja tallennan? paitsi et en saa sitä tallennettuu koska se näkyy harmaana :( mut yritin ainaki sulkea ja avata photarin uudestaa ja siellä se pysyy! kiitos! :):)

  VastaaPoista
 4. Kysyjä22/1/13

  Onko tämä actions tehty jotenkin eri lailla, kuin aikaisemmat? Ei nimittäin suostu toimimaan omassa Photarissani (aikaisemmat siis ovat toimineet).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samalla tavalla tehty. Jännä jos ei toimi :o

   Poista
 5. Anonyymi23/1/13

  Sellainen action mikä sopis studiokuviin ois kyllä enempi kuin mahtava.

  VastaaPoista