6/12/2013

Never say never!

Vähän fiiliksiä viime päiviltä kuvien muodossa tähän väliin. Mites teijän kesä alkanu? Oma varsin rennoissa merkeissä. Muutin tossa loppukeväällä elämäntapoja aika rankalla kädellä, ruokailutottumukset meni täysin uusiksi ja urheilun jännä maailma astui mun elämääni. Tämän päivän en koskaan uskonut koittavan mun elämässä.


12 kommenttia:

 1. oot jotenki hoikan näkönen tuossa kasvokuvassa, ootko laihtunu? ja miten oo alkanu urheileen/ mitä muutoksia tehny :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo talvella tuli muutama kilo, siitä tää sit lähti tää elämäntapamuutos.
   Nyt oon saanu aika hyvin pois talvella tulleet kilot. Oon alottanu ihan perus lenkkeilyn ja salin. Ennen söin oikeestaan pelkkää paskaa. Nyt oon jättäny kokonaan pois turhat sokerit, vehnät pastat riisit, ja korvannu ne paremmilla vaihtoehdoilla :)

   Poista
 2. Anonyymi12/6/13

  uuh makiat pökät ;o mistäähn ne?

  VastaaPoista
 3. :D nonni, koska mennään lenkille :D

  VastaaPoista
 4. Anonyymi13/6/13

  Yks päivä tallustelin keskustassa ja kattelin suomalaisten pukeutumista ja sitä kuinka tylsän näköstä kaduilla oli. Sitte tuli mun päivän piristys katoin että "ei juma tollahan on kivat vaatteet" ja sekunnin myöhemmin tajusin että se olit sinä! Kiitos päivän pelastamisesta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhh kiitos paljon! Lämmittää mieltä kuulla :)

   Poista
 5. Anonyymi13/6/13

  Kauhistelin kans kun nää postasit ig'see että oot laihtunu. Iha hyvältä sä näytit ennenki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jos tähän näin voi vastata :D

   Poista
 6. hehe äipällä samat housut. oon vähän kateellinen .. :--( :--)

  VastaaPoista
 7. Mistä olet hankkinut noita tuon mallisia lippiksiä? Meikä löysi tuon capstoren, löytyy hyviä snapbackejä, muttei oikein tuon mallisia kun sulla kuvissa..

  VastaaPoista