10/10/2013

The Architect by Mert Otsamo

Kuvasin Mertille loppukesästä muutama kuva sen uuteen mallistoon. Oli kyl superjees päästä tekemään kuvia Mertin kanssa. Koko työryhmä osas duuninsa ja se kyl näkyy kuvissa. Kiitos kaikille :)
Tässä muutama kuva!
   

20 kommenttia:

 1. Tosi hyvää laajiksen käyttöä ja ihan mieletön lokaatio! Toki kuvankäsittelykin rokkaa :) Kahessa vikassa tosin malli saattaa vääristyä ihan inasen härskisti, mutta sekin on ihan vain makuasia.

  VastaaPoista
 2. Tosi tyylikkäitä kuvia!

  VastaaPoista
 3. Nice Tim! Looks awesome!

  VastaaPoista
 4. waude mitä kuvii! ympäristö etenki hyvi valittu! huippuluokan kuvii! :-)

  VastaaPoista
 5. Tosi makeita kuvia ja huippulookit! :)

  VastaaPoista
 6. Upeita kuvia. Takin ja hameen halkion kera tahtoisinkin heti vaatekaappiini, näyttää niin hyvältä. Ikävä kyllä mulla ei vaan löydy noiiin montaa metriä säärtä ^^

  VastaaPoista
 7. Tää o iha kansainvälistä tasoo. Aivan mieletön setti. Pääset viel pitkälle jos vaan jatkat hommia!
  -Harri

  VastaaPoista
 8. upeita kuvia, mut itselläni lopahti kiinnostus kun malli näyttää anorektiselta kuvissa ja luultavasti ihan muutenkin :/ odotan sitä päivää kun mallikuvissa ja kuvastoissa nähdään normaalikokoisia malleja.
  Mutta silti upeaa töytä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentistasi! :) Kaikki mallit on erikokoisia, toiset laihempia ja toiset isompia, mutta anorektikko on mun mielestä vähän loukkaava nimitys, samalla tavalla kuin mallin sanominen vaikka isoksi.

   Poista
  2. No ehkä hieman loukkaavaa, mutta onhan se hirveää että tietyissä paikoissa mallie täytyy olla nimenomaan anorektisissa mitoissa, paljon alle terveen painon rajan. Ei nyt välttämättä Suomessa, mutta jossakin. Ja ei kuitenkaan ollut tarkoitus loukata tällä viestillä ketään :)

   Poista
 9. Apua! Nää on upeita!

  VastaaPoista
 10. Anonyymi26/7/14

  Nättejä kuvia kauniista naisesta, huh mitkä kintut!

  VastaaPoista