12/25/2011

Skin Retouching Tutorial

Yleisön pyynnöstä tein iho tutoriaalin photoshopille. Kysykää taas jos tulee jotain kysymyksiä mieleen. Muistakaa, että mitä enemmän näkee vaivaa ja käyttää aikaa ihon muokkaamiseen, sen parempi siitä tulee. Kaikki säädöt on myös kuvakohtaisia ja ei välttämättä toimi toisessa kuvassa samalla tavalla.
Ens postauksessa kerron jotain kuulumisia sun muuta sitten! :) Nyt leffa->

I was requested to do a tutorial for photoshopping skin. Just ask, if any questions pop up to your mind. Remember that the more you spend time for photoshopping skin, the better the outcome will be. All adjustments are specifically picked for different images, so they might not work the same way for each photo. In the next post ill give you an update on whats going on with some other stuff!

25 kommenttia:

 1. tosi hyvä tutorial, kiitos! :)

  VastaaPoista
 2. kukin tietysti tyylillään mutta musta tää on väärin:( taitava kyllä oot, ei siitä pääse mihinkään!

  VastaaPoista
 3. Ihan mahtavia muokkaus vinkkejä! Näitä vaan lisää, tykkään!!

  VastaaPoista
 4. Byhyy, näin mäkin sen oon aina tehny eikä missään kuvassa toimi! :( Ne näyttää aina ihan liian mössömäisiltä... Jotkut ei vaan voi osaa.

  VastaaPoista
 5. Inga: Kiitti!

  Saara: Kiitos paljon. Kun tehdään tälläisiä kuvia niin usein niistä poistetaan asiat jotka pistävät silmään tai häiritsevät. Vähän sama asia jos kuvataan muotikuvia ja mallilla olisi jokin ruhje tai likaa käsivarressa, niin oon aika varma että joko asiakas tai kuvaaja haluaa sen poistaa. Malleilta usein edellytetään hyvää ihoa ja jos sitä ei ole, niin se tehdään meikillä tai jälkikäsittelyllä. Tässä ei ole mitään henkilökohtaista eikä sen kuuluisi ketään loukata.

  nevaeh: Kiitos :)

  VastaaPoista
 6. Nora: Kyllä se toimiii kun jaksaa kikkailla niitten arvojen kanssa tarpeeks. Kannattaa kokeilla et valitsee vaikka otsan pelkkä ja tekee sen eka hyvän näköseks. Harvoin toimii että koko kasvon ottaa kerralla :)

  VastaaPoista
 7. Niimpä, aivan! :D Kiitos ihan kauheesti!

  VastaaPoista
 8. Anonyymi26/12/11

  oli pakko tätäkin kokeilla heti!! kiitos taas! :)

  VastaaPoista
 9. Eikö olisi oikeasti parempi panostaa valaistukseen ja kehittyä enemmin valkouvaajana, kuin peittää jälkikäteen virheensä?

  VastaaPoista
 10. Joanna: Thanks! ei mitää

  Merenjauris: Onko kuvaajan virhe jos mallilla on huono iho, tai että kuvaaja ei ole maskeeraaja, vaan kuvaaja ja kuvankäsittelijä? En tajunnut sun pointtia :D

  VastaaPoista
 11. tosi kivaa tää et oot alkanu vähä näyttää mallii meille amatööreille haha :-)
  pakko vaan kysyä, (tähänki varmaa nii yksinkertainen selitys mutta joo) eli mistä säädät että pysty ja vaaka kuvat ovat yhtä leveitä blogissa? se ärsyttää mua ihan suunnattomasti kun pystykuvat jäävät kapeammiksi, siksi en niitä ikinä lisäile :3 haha oon pikkutarkka

  VastaaPoista
 12. Thanks, i used to use the spot healing but never apply the surface blur and noise for cleaning the skin. But what adding the noise for?
  Nataya, http://chachamisu.blogspot.com

  VastaaPoista
 13. Merenkauris, ei niitä näppylöitä pelkällä valaistuksella poisteta, ellet tarkoita koko ihon puhkipolttamista :D Jos photarilla homma hoituu helposti, niin miksei sitä voisi hyödyntää? En tota nyt huijaamiseksikaan laske, jos se on sun pointti.

  Tim, mahtava tutoriaali, mut itse odotan innolla tutoriaalia, jossa paljastat curvesin (tai millä ikinä oletkaan tottunut sävytättämään kuvasi, looks great bro) salat!

  VastaaPoista
 14. aaa en tajuu miten vast nyt löysin tän blogin, tää on ihana. osaat valokuvata ihan tajuttoman hyvin c: olis kiva joskus päästä kuvattavaks ihmiselle joka osaa kuvaa noin hyvin!ja toi muokkaus on kans tosi huolella tehty ( :

  tuli respectit täält! mahtava tuto c:

  VastaaPoista
 15. Anna: Kiitos paljon. Kuvat tallennan jo photohopissa lopullisiin mittoihin, ja sitten kun lisään ne tänne, niin laitan vaan kuvan kooksi "alkuperäinen koko" :)

  chachamisu: noise makes the skin look like little bit more real

  Juho: Aamen! Kiitos jos oli jotai hyötyä! En tiedä miten paljon uskallan paljastella vinkkejä, kuitenkin itellä mennyt monta vuotta päästä tähän pisteeseen niin en viitsi kaikkea paljastaa :)

  VastaaPoista
 16. Anonyymi27/12/11

  Hyvä ja selkeä tutoriaali, näitä lisää! :)

  VastaaPoista
 17. Anonyymi27/12/11

  Miten aluksi opit kaikki valokuvaamis jutut ja kuvankäsittelyn? Katoitko netistä jotain tutoriaaleja vai kokeilitko vaan itse?

  VastaaPoista
 18. Micundo: Thanks!

  Ano: Molemmat oon oppinut vaan tekemällä. Muokkailussa aluksi täytyi kattoa vähän ohjeita mitä mistäkin tapahtuu mutta tosi pitkälti ite oppinut.

  VastaaPoista
 19. Nerokkaan yksinkertast!

  VastaaPoista
 20. Is there someway to do this in GIMP? (:

  VastaaPoista
 21. jaahas: Thanks!

  Ida: I've never tried with gimb or even used it :D sorry !

  VastaaPoista
 22. Anonyymi29/12/11

  Kiitos !!

  VastaaPoista
 23. Anonyymi1/1/12

  millä ohjelmalla sä muokkasit?:) eksyin tänne sun blogiin, ja vakuutuin varmaa ikuisiks ajoiks sun muokkaajanlahjoista:D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. johanna27/11/12

   tota voisko sen postauksen lukee ennen kun kysyy? :D

   Poista
 24. Varmasti tuhat kertaa kysytty: mutta millä kameralla kuvaat? Entä objektiivit?
  -A-

  VastaaPoista